Hotel de Roode Schuur

Nijkerk, Gelderland, Nederland

Hotel De Roode Schuur

Superior suite

Superior suite

Superior suite

Superior suite

Superior suite

Superior suite

Hotel De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur

Comfort suite

Comfort suite

Comfort suite

Royal suite

Royal suite

Royal suite

Amersfoort

Amersfoort

Hotel De Roode Schuur

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Hotel nabij de Hoge Veluwe

Hotel de Roode Schuur brengt landelijke gezelligheid en modern design speels samen. Het gebouw uit 2009 ademt met zijn rieten dak en houten vloeren de sfeer van een schuur. De lichte suites zijn ingericht met thema’s ‘schaap’ en ‘klaproos’ - een speelse verwijzing naar de landelijke omgeving. Het hotel ligt aan de rand van het Gelderse plaatsje Nijkerk, vanwaar allerlei fiets- en wandelroutes leiden langs landerijen en natuurgebieden in de omgeving.

Op 38 kilometer ligt Nationaal Park de Hoge Veluwe, een perfecte plek om uit te waaien. Het Kröller-Müller Museum met haar prachtige collectie moderne kunst en beeldentuin is in elk jaargetijde een leuk uitstapje. Terug in het hotel kun je ontspannen in de sauna, een massage boeken of op het verwarmde terras een uitgebreide high tea bestellen. Zin in een goed glas wijn? De sfeervolle bar biedt ook wijnproeverijen aan. Een paar stappen verderop wacht het ruime bed van de moderne suite op je.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.