Hotel De Bilderberg

Oosterbeek, Gelderland, Nederland

Hotel De Bilderberg

Comfort kamer

Hotel De Bilderberg

Oosterbeek

Arnhem

Sfeervol hotel in het groene hart van de Veluwe

Dat het prachtige Oosterbeek in 2005 tot Groenste Dorp van Europa werd verkozen, kwam allerminst als een verrassing. De omliggende bossen, heides en zandverstuivingen, die onderdeel uitmaken van het 5.000 hectare grote Nationaal Park Veluwezoom, maken van Oosterbeek dé plek voor een ontspannen wandel-, fiets- of “even helemaal niets”-vakantie.

Het in 1918 gebouwde Hotel de Bilderberg bevindt zich midden in de Veluwse bossen en heeft rust en ontspanning hoog in het vaandel staan. In de heerlijke sauna met Turks stoombad spoel je de dagelijkse zorgen van je af, bij restaurant Julia’s Kitchen geniet je van authentieke Italiaanse gerechten en exclusieve wijnen. Vanuit Hotel de Bilderberg bezoek je de imposante 10e-eeuwse Oude Kerk aan de mooie uiterwaarden van de Rijn, het Airborne Museum Hartenstein dat in het teken staat van de Slag om Arnhem of de prachtige Veluwe. Met de voor Nederland unieke trolleybus, of natuurlijk je eigen auto, rijd je snel en eenvoudig naar het gezellige Arnhem (6 kilometer verderop), waar je winkelt, dineert of één van de vele musea bezoekt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.