Hotel Chavanel Paris

Parijs, Frankrijk

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Junior suite

Junior suite

Junior suite

Junior suite

Junior suite

Superior kamer

Modern designhotel in het exclusieve 8e Arrondissement van Parijs

Of Parijs stijl heeft? Mais oui! Wie dit bijzondere boetiekhotel bij de Madeleine-kerk bezoekt, kan niet anders dan het elan van de Franse hoofdstad onderschrijven. Gelegen op nog geen kilometer van het majestueuze plein Place Vendôme, is het Hotel Chavanel gelegen in een van de meest stijlvolle buurten van Parijs: het 8e Arrondissement. Merken als Gucci, Chanel, Louis Vuitton: je vindt ze hier allemaal.

Maar voor luxe en elegantie hoef je hier niet naar buiten. Smaakvol vormgegeven door interieurontwerpers, ademt dit moderne, schone en nieuwe hotel in iedere hoek klasse en persoonlijke aanpak. Deze gaat door tot in de kleinste details van je kamer: van de subtiele lichtinval tot het verfijnde gebruik van Frans kant. Niet voor niets werd dit hotel door reizigers op Tripadvisor voorzien met een ‘Certificate of Excellence’. Al moeten we dat laatste eigenlijk op zijn Frans uitspreken.

Highlights

  • Geniet met een glas champagne in de hand van een optimaal uitzicht over de daken van Parijs vanuit de Junior suite 
  • Maak gebruik van de handige extra's die het hotel je biedt: van excursiebalie via ticketservice tot souvenirwinkel
  • Breng een bezoek aan de imposante Madeleine-kerk en laat het uitzicht vanaf de trappen op je inwerken

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.