Hotel Canberra Cannes

Cannes, Côte d'Azur, Frankrijk

Hotel Camberra Cannes

Tradition kamer

Privilege kamer

Privilege kamer

Elegantie in designhotel in Cannes

Het bijzondere Cannes kent een magische aantrekkingskracht. De stad is met minder dan 73.000 inwoners misschien niet erg groot; groots is zij des te meer. Cannes loopt voorop als het gaat om technologie, kunst en cultuur. Het filmfestival van Cannes is niet voor niets het meest vooraanstaande filmfestival van Europa.

Wie Cannes bezoekt kan het beste in de buurt van La Croisette verblijven, de beroemdste boulevard van de stad. Hotel Le Canberra geniet zo'n ideale ligging. De deur uit, de rotonde over, de straat door en u staat aan de voet van de bruisende boulevard. Aan uw ene hand een rij palmbomen en de zee, aan uw andere hand cafés en restaurants! Wandel door en u komt aan bij het beroemde Palais de Festivals.

Binnen in Hotel Le Canberra vindt u attributen en details die u terugbrengen naar de jaren '50. Gecurvd designmeubilair, kuipstoeltjes in speelse kleuren en zwarte vloeren. Zo'n interieur geeft de sfeervolle lounge bar nét dat beetje meer karakter. De faciliteiten daarentegen zijn zo modern als vandaag de dag. Zo loopt het audiosysteem op uw kamer door in uw badkamer en kunt u in de gymzaal gebruikmaken van de nieuwste fitnessapparatuur. Kortom: dé ideale setting voor een bezoekje aan Cannes. En wie na een dag vol indrukken behoefte heeft aan een moment vol rust, die trekt zich terug in de betoverende tuin...

Perfect voor
Boetiekhotel Ontspanning Romantiek City trip Landschap Winkelen Strand

Highlights

  • Genieten van rust en eenvoud in de mediterrane tuin van het hotel
  • De spectaculaire, gigantische jachten in de haven van Cannes bewonderen
  • Over boulevard La Croisette richting het beroemde Palais des Festivals wandelen

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.