Hotel Ariane Montparnasse

Parijs, Frankrijk

Parijs

Superior kamer

Hotel Ariane Montparnasse

Hotel Ariane Montparnasse

Hotel Ariane Montparnasse

Hotel Ariane Montparnasse

Classic kamer

Classic kamer

Superior kamer

Parijs

Parijs

Parijs

Parijs

Parijs

Parijs

Parijs

Parijs

Leer Parijs kennen vanuit comfortabel Montparnasse

Een kort ritje met de lift brengt je naar de 56e verdieping van de Tour Montparnasse, naast de Eiffeltoren het ándere hoge gebouw van Parijs. Je zou kunnen zeggen dat het uitzicht vanaf hier beter is - je kunt immers de beroemdste toren van de Franse hoofdstad zien en staat bovendien iets minder hoog.

Je hotel, Hotel Ariane Montparnasse, ligt op minder dan twintig minuten lopen van deze toren vandaan. De buurt, het 14e arrondissement, is verder rustig en een stuk groener dan de meeste arrondissementen van Parijs. Het hotel ligt aan zijstraat en is warm en helder ingericht. Desondanks hoef je maar een paar stappen te zetten of je bent in bruisende straten zoals de Rue Raymond Losserand of Rue Daguerre.

Highlights

  • Groots Parijs ontdekken vanuit Montparnasse
  • Een glimp opvangen van de Mona Lisa in het Louvre
  • Flaneren langs de Seine tijdens de avonduren

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.