Hotel Advance

Barcelona, Spanje

Barcelona

Tweepersoonskamer

Barcelona

Tweepersoonskamer

Barcelona

Tweepersoonskamer

Barcelona

Historisch hotel in hartje Barcelona

Iedereen die ‘s avonds wel eens over de Rambla heeft geslenterd, weet hoe verleidelijk het is om uren te blijven hangen in de bekendste straat van Spanje. Wat is er na zo’n avond fijner dan slechts tien minuten te hoeven lopen om vervolgens in een rustig hotel in slaap te vallen? Hotel Advance biedt deze mogelijkheid. Midden in Barcelona bevindt het viersterrenhotel zich op een uitstekende en tegelijkertijd rustige locatie. Het pand dateert uit 1888 en ademt een historische charme, compleet met originele houten deuren.

Het hotel is de ideale uitvalbasis voor een stedentrip en ligt op minder dan tien minuten lopen van Plaça de Catalunya en Passeig de Gràcia en op tweehonderd meter van het centrale metrostation Universidad. De kamers van het hotel zijn modern, licht en compleet en beschikken over een terras. Ontbijten kun je in het restaurant, voor de overige maaltijden helpt het vriendelijke hotelpersoneel je graag verder met goede tips. Je kunt tevens gebruikmaken van de bibliotheek, de lounge, de excursiebalie en de bar - uitermate geschikt voor het drinken van een heerlijke cava.

Highlights

  • De kunstwerken van Gaudí zoals Park Güell, de Sagrada Família en Casa Battló bewonderen
  • Je vergapen aan het prachtige design van interieurarchitect Santi Nin
  • De dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt op z'n Spaans

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.