Home House

Londen, Engeland

Feature kamer

Feature kamer

Club kamer

Club kamer

Junior suite

Junior suite

Overnachten in een stijlvol Londens hotel

Op vakantie zijn en je tegelijkertijd toch helemaal thuis voelen? Dan moet je absoluut een kamer of suite boeken in Home House in Londen. Dit over-the-top luxe hotel is de ideale uitvalsbasis om de Engelse hoofdstad op je gemak te verkennen. Het hotel huist vele kamers, ieder met hun eigen unieke inrichting. Welke kamer je ook kiest, je slaapt geheid in een stijlvolle omgeving. Daarnaast beschikt Home House over meerdere restaurants, bars en een fitness- en wellnesscentrum.

Londen is een stad die eigenlijk iedereen gezien moet hebben. Home House ligt in de verfijnde wijk Mayfair, vlakbij Hyde Park. Vanaf deze plek kun je Londen te voet ontdekken, maar je kunt ook gebruikmaken van het handige metronetwerk van de stad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.