Hochleger Chalets

Zell am Zillertal, Tirol, Oostenrijk

Hochleger Chalets

Hochleger Chalets

Romantisch chalet

Romantisch chalet

Romantisch chalet

Hochleger Chalets

Oostenrijkse Alpen

Jacuzzi

Hochleger Chalets

Hochleger Chalets

Wellness

Restaurant

Restaurant

Hochleger Chalets

Oostenrijkse Alpen

Oostenrijkse Alpen

Luxe chalet op slechts 250 meter van het skigebied Hochzillertal., incl. ontbijt, wellness, gratis parkeren, korting op diner & een welkomstdrankje en hapje

In Tirol liggen de beste hotels aan een doodlopende weg. Zo ook de romantische en idyllische Hochleger Chalets. Zoals de naam van dit berghotel al zegt, ligt het hoog in de bergen. Op een helling van 1000 meter boven zeeniveau ben je hier zeker van een adembenemend uitzicht, of het nu zomer of winter is.

Met de diepgroene bergen en heldere blauwe lucht bevind je je hier in een prachtig stukje natuur, klaar voor ontdekking. Daarom zijn de Oostenrijkse Alpen in de zomer een waar paradijs voor liefhebbers van wandelen en fietsen.

In de winter stap je gemakkelijk op de skilift naar de pistes. De locatie van de Hochleger is namelijk ideaal voor skiërs, snowboarders en langlaufers die in Tirol en het Zillertal het winterse landschap willen verkennen. 76 kilometer aan pistes liggen vlak bij de Hochleger, naast een groot oefengebied voor beginners en kinderhellingen.

Goed om te weten
De spa is gevestigd in DasPosthotel, op vijf kilometer van het hotel vandaan.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.