Hilton Strasbourg

Straatsburg, Frankrijk

Kerstmarkt in Straatsburg

Hilton Strasbourg

Hilton Strasbourg

Hilton Strasbourg

Hilton Strasbourg

Sauna

Fitnessruimte

Hotelbar

Hotelrestaurant

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Straatsburg

Straatsburg

Straatsburg

Kerstmarkt in Straatsburg

Kerstmarkt in Straatsburg

Het Hilton Strasbourg is de ideale basis om je volledig onder te dompelen in de stad en de kerstmarkt te bezoeken, incl. ontbijt, fitness & late check-uit

Straatsburg viel door de eeuwen heen over en weer in Duitse en Franse handen, deze geschiedenis maakt het een bijzonder fascinerende stad. Niet voor niets geldt het als huis van het Europese Parlement. In het overgrote gedeelte wordt er Frans gesproken, maar de Duitse invloeden zijn onmiskenbaar. Overal zie je kleine vakwerkhuisjes van Duitse leest en kun je Elzaswijn uit aardenwerken karaffen drinken in de ‘Winstubes’.

Als je iets verder door loopt dan bevind je je ineens in de smalle straatjes van ‘klein Frankrijk’. Sfeervolle knusheid gaat in deze stad hand en hand met moderne, innovatieve architectuur, een roerig studentenleven en een Europese uitstraling. Deze parel ligt bovendien aan de diepe wateren van de wonderschone Rijn.

Het Hilton Strasbourg biedt met zijn ruime kamers, topservice, een goed restaurant en een uitgebreid ontbijtbuffet de juiste basis om je volledig in de stad onder te dompelen. De metro brengt je in korte tijd naar alle hoeken van deze stad, waar Europa aan je voeten ligt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.