Henri Hotel Berlin

Berlijn, Duitsland

Henri Hotel Berlin

Henri Hotel Berlin

Salon kamer

Salon kamer

Salon kamer

Henri Hotel Berlin

Henri Hotel Berlin

Berlijn

Henri Hotel Berlin

Henri Hotel Berlin

Salon kamer

Salon kamer

Salon kamer

Berlijn

Berlijn

Henri Hotel Berlin

Henri Hotel Berlin

Henri Hotel Berlin

Henri Hotel Berlin

Henri Hotel Berlin

Exclusief boetiekhotel aan de Kurfürstendamm

Wellicht heb je het al zelf mogen ervaren of uit betrouwbare bron gehoord: Berlijn vindt zich sinds de val van de muur, ruim 25 jaar geleden, in razend tempo opnieuw uit – en dat op allerlei creatieve manieren. Waren in de jaren na de Duitse hereniging alle ogen en pijlen gericht op het oude Oost-Berlijn, de afgelopen jaren is juist het voormalige West-Berlijn aan een indrukwekkende revival bezig. Stond het gebied rond Bahnhof Zoo niet zo lang geleden nog bekend als vergane glorie, inmiddels wordt het van alle kanten juist weer bejubeld. Het westen is onder andere door het creatieve shoppingcenter BIKINI weer trendsettend geworden. Dit geldt ook voor de hotelwereld: juist in het gebied rondom de Gedächtniskirche en shoppingboulevard Kurfürstendamm zijn de laatste jaren enkele van de meest vernieuwende hotels van de stad geopend. Of, in sommige gevallen, heropend.

Die heropening geldt ook voor het nieuwste trendy tophotel in de City West. Het charmante viersterrenhotel Residenz, een prachtig klassiek staaltje 19e-eeuws Berlijn, is eind 2017 van een volledig nieuwe glans voorzien. Onder de nieuwe naam Hotel Henri, dat als trendy “huiskamerhotel” al furore maakte in Hamburg, is het art-nouveaujuweel onder handen genomen door enkele befaamde interieurontwerpers, zonder daarbij de oude charme teniet te doen. Door de verrassende inrichting met lieflijke details is het hotel een aangenaam toevluchtsoord na een drukke dag in levendig Berlijn.

Highlights

  • In een typisch Berlijnse 'Altbau' overnachten, een stijlvol, geheel gerenoveerd 19e-eeuws pand
  • Fototentoonstellingen in het C/O Berlin bezoeken & shoppen in çonceptmall' Bikini Berlin
  • Wandelen of fietsen in het nabijgelegen park Tiergarten, het 'Central Park' van Berlijn

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.