Harry Potter London

Laat je volledig onderdompelen in de magische wereld van je favoriete tovenaarsleerling op een Harry Potter London ervaring met TravelBird.

Aanbiedingen

Kies een vertrekdatum
1 aanbieding
Neem een kijkje achter de schermen van het betoverende Zweinstein op een magische Harry Potter London tour

Heb jij er altijd al van gedroomd om samen met de andere tovenaarsleerlingen door de muur heen te kunnen lopen en voet te zetten op perron 9 3/4 om op de Zweinstein Express te springen met de Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus als eindbestemming? Of misschien hoopte je wel dat Hagrid je thuis zou komen ophalen in zijn vliegende auto om naar de toverschool te gaan. Wees niet getreurd, want wat niet is kan nog komen!

Was jij altijd al gefascineerd door de avonturen die Harry, Hermelien en Ron altijd meemaken en stiekem ook een beetje jaloers omdat je er zelf niet bij kon zijn. Zeg nou eerlijk, wie wilt er nu niet kunnen toveren en rondvliegen op een bezemsteel? Deze keer krijg jij de kans om in hun voetsporen te treden! Denk aan alle mythische figuren die in de coolste Harry Potter scenes schitteren zoals de Basilisk die Harry trotseerde achter de deuren van de Geheime Kamer in de Grote Zaal en Felix de Feniks van Perkamentus die Harry hierbij hielp, of Scheurbek de hippogrief waarop Harry op de rug vloog.

Ja hoor, hij bent op en top Harry Potter-fan. Als je geen Dreuzel zou zijn, zou jouw favoriete sport hoogstwaarschijnlijk zwerkbal zijn. Heb jij ook al tal van quizzen en testjes gedaan om te ontdekken bij welke tovenaarsafdeling jij het beste past? Bij een bezoekje aan de Harry Potter Studios kan je zelf plaats nemen aan de tafels van Griffoendor, Zwadderich, Ravenstein of Huffelpuf en kijken waar jij je het meeste thuis voelt. Vroeg je je altijd al af hoe de magische taferelen van de Harry Potter films eruit zien van dichtbij? Dan is dit je kans! Niet alleen je kinderen zullen hier de ogen uitkijken, maar in de Warner Bros. Studios is het plezier gegarandeerd voor jong en oud. Zijn jullie klaar voor deze leuke familievakantie?

Jouw bezoek aan de Warner Bros. Studios

Verwacht je aan een heuse Harry Potter marathon, maar dan in het echt

Op de Warner Bros. filmsets kan je eindelijk een kijkje nemen achter de schermen en je wanen in je favoriete Harry Potter scène.

Denk bijvoorbeeld aan de Grote Zaal waar alle tovenaarsleerlingen en leraren neerzitten voor de meest uitgebreide diners, of neem een kijkje in het kantoor van Perkamentus. Maar niet zo snel! Voordat je op Zweinstein aankomt staat je eerst een wandeling door de Wegisweg te wachten. Ga rondkijken in de winkelstraat waar de tovenaars hun uilen, toverstokken en smekkies halen. Ook Goudgrijp ga je bezoeken, de enige echte tovenaarsbank. Zodra je alles hebt wat je nodig hebt, kan je je weg banen naar het magische perron 9 3/4. Zie je de Zweinstein Express locomotief al staan? Laat je fantasie helemaal tot leven komen want op Zweinstein is niets onmogelijk. Het gebouw alleen al zit vol magie. Denk maar aan de draaiende trappenhal, de Grote Zaal waar het plafond lijkt alsof je in openlucht dineert. En dan is er nog de mogelijke aanval van reuzen, dooddoeners en Voldemort! Op deze school valt er elke dag wel iets te beleven en je kan er de gekste dingen tegen het lijf lopen. Denk maar aan Hagrid, de halfreus en zijn voorliefde voor gevaarlijke huisdieren. Zijn wolfshond Muil past nog prima in zijn huis, maar Pluisje de driekoppige hond en Aragog de acromantula, beter bekend als de reuzespin zijn eerder ongebruikelijke huisdieren. Vroeger had hij zelfs een draak, genaamd Norbert. Geen wonder dat er nu en dan iets fout liep met Hagrids harige vriendjes.

Wil jij dit ook allemaal meemaken? Neem dan het heft in eigen handen en boek de volledige Harry Potter tour London met een weekendje Londen erbovenop met TravelBird.

Magische filmsets

Laat je overweldigen door de meest indrukwekkende decors, kostuums en speciale effecten

Betreed het Verboden Bos waar je wildste fantasieën werkelijkheid worden

Op de set van het Verboden Bos vind je maarliefst 19 bomen die meer dan 3,5 meter dik zijn! Genoeg plek voor allerlei wezens om zich achter te verstoppen dus. Durf jij een kijkje te nemen in de donkere schuilplaats van de reuzespin Aragog? Maar naast deze enorme bomen vind je er nog een op de set, die nog indrukwekkender is. De Beukwilg die met een mechanisme alles wat te dicht in zijn buurt komt wegslaat. Opgelet dus dat je niet te dichtbij komt! Velen denken dat de deur van de Geheime Kamer niets meer is dan een speciaal effect, maar de deur bestaat in het echt en kan je in de Warner Bros. Studios zien. De iconische deur met de bewegende slangen kan zelfs open en dicht gaan, net zoals in de films. Ben jij een fan van speciale effecten? Op de filmset kan je op een bezemsteel over Londen vliegen met behulp van de green screen.

Naast de indrukwekkende filmsets kan je op een Harry Potter London tour ook de kostuums van alle acteurs bewonderen. Niet alleen de schooluniformen van de leerlingen, maar ook de klederdracht van Perkamentus, de zwerkbaloutfits, en de jurken en pakken die de tovenaars droegen op het Kerstbal. zelfs de beruchte onzichtbaarheidsmantel die Harry gebruikte kan je hier bewonderen.

Met een stedentrip Londen in combinatie met een tour naar de enige echte Harry Potter studios, sla je twee vliegen in één klap.

Tijd om de rest Londen te verkennen

Bij je bezoek aan de Harry Potter studios is een uitje naar Londen mooi meegenomen

Na alle Harry Potter London gekte is het tijd voor een stadstour in hartje Londen.

Misschien ben je al vaker naar deze prachtige stad geweest, of misschien is het wel de eerste keer dat je Londen gaat bezoeken. Een ding is zeker: Deze wereldstad gaat nooit vervelen. Londen heeft tal van leuke buurten en voor iedereen wat wils. Loop jij het liefst door het welgestelde Westminster of geniet je liever van de casual sfeer van Camden? Het is altijd plezierig om de Tower Bridge op te gaan en te genieten van het uitzicht over de torenhoge gebouwen. De London Eye en de Big Ben kan je nu eenmaal niet missen op een uitje naar de hoofdstad van Engeland. ‘S ochtends geniet je van een ontbijtje in je hotel Londen om daarna vol energie de deur uit te gaan en meteen op verkenning te vertrekken. Ga jij shoppen op Oxford Street, of pik je liever een musical of theatervoorstelling mee? Ook aan gezellige lunch- en dineradresjes is er in Londen geen gebrek. De beste high tea ervaring krijg je dan ook hier. De keuze is volledig aan jou en overal waar je belandt wordt je door de vriendelijke Britten verwelkomd.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter