H10 London Waterloo

Waterloo, Londen, Engeland

Waterloo Sky Bar

H10 London Waterloo

Tweepersoonskamer met uitzicht op de stad

Waterloo Sky Bar

St James's Park

4*-hotel aan de bekende Waterloo Road

In hotel H10 Waterloo draait alles om stijl, comfort en originaliteit. Gevestigd in een opvallend eigentijds gebouw met een asymmetrische architectuur en een elegant interieur, is dit uitstekend gelegen hotel aan de South Bank een bezoek meer dan waard. De accommodatie beschikt over een innoverend restaurant en een Sky Bar met een overweldigend uitzicht over het centrum van London. Ook de wellnessruimte die alle ingrediënten bevat voor een ontspannen moment, biedt hetzelfde panorama aan.

In het hotel bevind je je slechts een paar haltes van Oxford Circus verwijderd, perfect voor een middag shoppen of een voorstelling in West End Theater. Ook Waterloo Station, the Houses of Parliament, de Big Ben en vele andere bezienswaardigheden bevinden zich in de directe omgeving van het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.