Leonardo Royal Hotel London Tower Bridge

Tower Hill, Londen, Engeland

Executive kamer

Executive kamer

Vijfsterrenhotel in Londen met uitzicht op de Tower Bridge

Het geliefde vijfsterrenhotel Grange Tower Bridge biedt een van de mooiste uitzichten over Londen. Vanuit de grote suite geniet je van een schitterend panorama over de stad en de Tower Bridge. Bij The Grange staat alles in het teken van luxe. Je neemt er een duik in het grote zwembad, ontspant er in de sauna of jacuzzi en dineert er bij het uitstekende restaurant.

Grange Tower Bridge ligt middenin het centrum van Londen en vormt daarmee een uitstekend uitgangspunt voor een stedentrip. Met de metro of met de fiets verken je het mooie Hyde Park, de unieke wijk Notting Hill en St. Paul’s Cathedral. Natuurlijk met de nodige tussenstops voor een ‘pint’ en high-tea.

Highlights

  • De dag ‘British style’ starten, in je met je eigen broekpers gestoomde broek.
  • In de mooie wijk Notting Hill een bezoek brengen aan de boekwinkel uit de gelijknamige film.
  • Een ritje in het reuzenrad London Eye en genieten van een schitterend uitzicht over de stad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.