Grand Hotel Rimini

Rimini, Italië

Executive kamer

Ultieme ontspanning aan de Adriatische kust

Zin in een ontspannende vakantie waar je in de watten wordt gelegd? Dan is het Grand Hotel Rimini de ideale bestemming. Dit prachtige hotel ligt aan de Italiaanse kust en de jachthaven van Marina Censor. In de zomer kun je op het nabijgelegen strand dineren, in de winter of tijdens koude dagen wordt het diner geserveerd in La Dolca Vita, het luxe restaurant in het hotel. Hier wordt tevens elke morgen een Amerikaans ontbijt geserveerd.

Grand Hotel Rimini heeft twee wellnesscentra, in het hotel met sauna, zwembad, stoombad, fitness en diverse andere faciliteiten. Ook vind je een wellness buiten naast het strand, waar schoonheidsbehandelingen en massages worden aangeboden. De kamers van het hotel zijn ruim en luxe, ingericht met meubels uit de achttiende eeuw. Sommige kamers liggen in het Residenza Grand Hotel, een bijgebouw naast de receptie. Het Grand Hotel Rimini ligt op twee minuten van het strand, direct aan de zee van Marina Centro, de jachthaven van de stad. Naar het treinstation van de stad is het tien minuten lopen. 

Highlights

  • Romantisch dineren op het privéstrand van het hotel 
  • Ontspannen in de wellnessruimte met zwembad, sauna en fitness 
  • De mooie omgeving van Rimini ontdekken, met haar vele Italiaanse restaurants

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.