Grand Hotel Principe di Piemonte

Viareggio, Toscane, Italië

Grand Hotel Principe di Piemonte

Classic kamer

Superior Side Sea View kamer

Subliem 5*-verblijf in Toscane met Michelin-sterrenrestaurant, incl. ontbijt, wellness & meer

In het prachtige Toscaanse landschap, tegen een achtergrond van de majestueuze bergen en de azuurblauwe Tyrreense Zee, bevindt zich het elegante viersterrenhotel Principe di Piemonte. Het stijlvolle hotel dat in de jaren 20 is geopend, heeft onlangs een omvangrijke make-over gekregen en mag zich sindsdien één van de honderd meest exclusieve hotels ter wereld noemen, onderdeel van de Small Luxury Hotels of the World.

Een verblijf in Grand Hotel Principe di Piemonte staat garant voor een ontspannen ervaring. Met het parelwitte zandstrand aan de overkant en een in-house wellnesscentrum verdwijnen stress en spanning als sneeuw voor de zon. Ook het spectaculaire zwembad op de bovenste verdieping, met panoramisch uitzicht op zee, levert een grote bijdrage aan het vakantiegevoel. In het bekroonde Michelin-sterrenrestaurant Piccolo Principe geniet je met volle teugen van een verfijnd diner met smaken uit de regio. Sluit de dag af in de pianobar, waar je onder het genot van een drankje en met zachte pianomuziek op de achtergrond terugkijkt op een heerlijke dag aan de prachtige Toscaanse kust.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.