Grand Hotel Francais

Parijs, Frankrijk

Grand Hotel Francais

Privilege kamer

Privilege kamer

Privilege kamer

Le Marais

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Parijs

Superior kamer

Superior kamer

Bastille

Charonne

Overnachten in hartje Parijs

Iedere dag in Parijs is anders, maar wat vind je hiervan? Begin je dag met een croissant en een krantje aan de Seine en wandel via de Notre Dame naar het Louvre. Vang een glimp op van de Mona Lisa en strijk daarna voor een picknick-lunch neer in het prachtige Jardin des Tuileries park. Zodra de nacht valt, wandel je door de prachtige straten van de stad, die een inspiratiebron waren voor onder andere Hemmingway en Sartre. En, ongetwijfeld voor jou.

Overnachten doe je in het geliefde Grand Hotel Francais, dat wordt gerund door een van de oudste hotelfamilies van Parijs. De warme kleurtinten, smaakvol ingerichte suites en het vriendelijke personeel maken dat je je meteen helemaal op je plek voelt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.