Grand Hotel da Vinci

Cesenatico, Italië

Executive kamer

Executive kamer

Elegant 5*-hotel in Italië

Privéstranden, pergola’s die smalle paden van schaduw voorzien, art-nouveau meubilair en culinaire kunststukjes: Grand Hotel da Vinci is met recht een van de meest stijlvolle hotels van de regio te noemen. Ingeklemd tussen de groene heuvels van midden Italië en het blauwe water van de Adriatische Zee beleef je hier een heerlijk luie zomervakantie vol natuur en uitmuntend eten.

In het eeuwenoude, sfeervolle Cesenatico kijk je je ogen uit bij de haven ontworpen door Leonardo Da Vinci, pak je een gezellig terrasje en struin je over de markt. Je loopt zo de heuvels in en kan er prachtig fietsen. Maar ook het goudgele zandstrand en het uitgebreide wellnesscentrum lonken. Op de eindeloze, zwoele zomeravonden neem je nog een duik in het zwembad en drink je een cocktail aan zee.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.