Grand Hotel Assisi

Assisi, Italië

Classic kamer

Groene grandeur

Dit hotel midden in het typische, groene landschap van Umbrië ademt grandeur. Het hotel ligt op 500 meter boven de zeespiegel en biedt een panoramisch uitzicht op het stadje Assisi, een van de bekendste bestemmingen van de streek. En dat heeft een reden. Assisi is ontstaan op de westelijke helling van de Subasio Berg en met groene velden en valleien eromheen, een bijzonder tafereel. Het stadje kent veel beroemde kerken met fresco’s van onder andere Giotto. Hier vallen schoonheid en spiritualiteit samen.

Dineren kan op de weelderige daktuin, terwijl je uitkijkt over het verrassend mooie landschap. Proost op het goede leven met een heerlijke plaatselijke wijn, die zorgvuldig is uitgekozen door de chef en ook goed past bij het authentieke Italiaanse menu (met zelfgemaakte pasta). Het ontbijt is een van de prioriteiten van het hotel, ga lekker zitten in de speciale en rustgevende ontbijtkamer en laat je verzorgen door het vriendelijke personeel. Geniet hier van al het moois en lekkers dat Bella Italia te bieden heeft.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.