Göbel's Hotel AquaVita

Bad Wildungen, Duitsland

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Traditioneel wellnessparadijs

Laat jezelf eens volledig in de watten leggen bij het Göbel's Hotel AquaVita. Hier zorgt het thermale water in de spa, al eeuwenlang voor een gevoel van welzijn en ontspanning. Breng de dag door in de sauna's, de hamam en het zwembad, en geef jezelf een extra cadeautje met een uitgebreide spabehandeling om van het laatste beetje stress af te komen.

Dit familiehotel, met comfortabele klassieke kamers, ligt middenin een kuuroord, vlakbij het Edermeer en het door UNESCO-geregistreerde natuurpark Kellerwald. Je kunt hier uitstekend fietsen, wandelen, en ook golfen op de nabijgelegen golfbaan. Maar, de meeste mensen bezoeken deze regio toch echt voor de thermale baden en het grote wellnessaanbod.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.