Gartenhotel Linde

Ried im Oberinntal, Tirol, Oostenrijk

Gartenhotel Linde

Tirol

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Tirol

Gartenhotel Linde

Gartenhotel Linde

Gartenhotel Linde

4*-Wellnesshotel omringd door de Alpen, o.b.v. halfpension met vijfgangendiner, wellnesstoegang, fietsverhuur, waardebon en meer!

Arriveer in een waar paradijs bij het Gartenhotel Linde. Wandel door een groene oase in de tuin van 5,000 vierkante meter en vind je eigen favoriete plekje. Met bloemen en bomen in bloei en de bergtoppen van de Alpen op de achtergrond kun je hier dagenlang doorbrengen. Geniet volop van de zomer en zwem vanuit het ruime binnenbad naar het verwarmde buitenbad, of koel af in een van de twee verborgen vijvers in de tuin. Kom tot rust met een tripje naar de sauna of ontvang een massage of facial in de Garden Spa. Om je verblijf nog specialer te maken ga je naar de daktuin met infinity pool.

Na al deze ontspanning kan je actief verder gaan. In het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis vind je wandel- en fietspaden en bewonder de idyllische omgeving van Tirol. Ook is het rustige Kaunertal vallei de perfecte locatie voor een wandeling of fietstocht. Voor iets speels voor de hele familie ga je naar Funpark Fiss waar spannende attracties je opwachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.