Fly-drivevakantie langs unieke agriturismo's op Sardinië

Sardinië, Italië: La Caletta, Tuili, Teulada, Tresnuraghes, Mores

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

Relais BeneMari

Relais BeneMari - Standaardkamer

Il Borgo dell Arcangelo

Il Borgo dell Arcangelo - Standaardkamer

Terranieddas

Terranieddas - Standaardkamer

Maison Tresnuraghes

Maison Tresnuraghes - Standaardkamer

Il Giardino degli Aranci

Il Giardino degli Aranci

Il Giardino degli Aranci - Standaardkamer

Il Giardino degli Aranci

Fly & Drive: Ruig Sardinië van noord naar zuid doorkruisen

Het noordelijkste puntje van Sardinië zou best kunnen figureren in de Romeinse mythologie als de geboorteplaats voor één of andere godin. Want zo mooi is het hier. En nog relatief ongerept ook. Dit immense eiland is bijna half zo groot als Nederland en het grootste deel is dus leeg. Je vindt er ruige natuur, bergen, kliffen en een aantal van de rustigste stranden in het Middellandse Zeegebied.

Dit arrangement leidt je langs vijf agriturismo’s op het Sardijnse platteland. Je begint en eindigt in het noorden, maar rijdt helemaal naar het zuidelijkste puntje, waarbij je alle hoogtepunten van het eiland aaneenrijgt. De stranden zijn prachtig, uiteraard, maar ook de mysterieuze nuraghi (torens uit bronstijd) in het binnenland en de bruisende hoofdstad Cagliari.

Met je eigen huurauto ben je vrij om tussen twee agriturismo's een eigen route uit te stippelen. Vaak is het de moeite waard een kleine omweg te maken om schattige dorpjes en mooie uitzichtspunten te ontdekken. Het personeel in de agriturismo's geeft ook graag insidertips over de omgeving om je vakantie op Sardinië onvergetelijk te maken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.