Fly & Drive Zuid-Afrika: Johannesburg & Krugerpark

Zuid-Afrika: Johannesburg, Graskop, Swaziland, Hluhluwe, St. Lucia, Drakensberg

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Krugerpark

Blyde River Canyon

Johannesburg

Krugerpark

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

Johannesburg

The Aviator, Johannesburg

The Aviator, Johannesburg

Krugerpark

Blyde River Canyon, Panoramaroute

Graskop hotel, Graskop

Graskop hotel, Graskop

Bourke’s Luck Potholes

Krugerpark

Africamps Mackers, Cape Farms-Hazyview

Africamps Mackers, Cape Farms-Hazyview

Hazyview

Swaziland

Swazi Cultural Village

Swazi Cultural Village

Swazi Cultural Village

Ezulwini Game Lodge, Hluhluwe

Ezulwini Game Lodge, Hluhluwe

St. Lucia

Forest Villas, St Lucia

Forest Villas, St Lucia

Drakensberg

Ardmore Guest Farm, Bergview

Ardmore Guest Farm, Bergview

Roadtrippen door Zuid-Afrika

Dag 1: de gekozen luchthaven - Johannesburg, Zuid-Afrika
Het Zuid-Afrikaanse avontuur kan beginnen! Je vliegt van de gekozen luchthaven naar Johannesburg waar je de volgende dag aankomt.

Dag 2: Aankomst Johannesburg
Bij aankomst neem je de shuttle naar hotel The Aviator, waar je meteen een duik kunt nemen in het zwembad.

Dag 3: Johannesburg – Graskop (ca. 384 km)
Vandaag ga je met de shuttle naar de luchthaven om de huurauto op te halen. Je vertrekt naar Graskop. Vanuit hier kun je de Panoramaroute verkennen. Je slaapt twee nachten in Graskop Hotel.

Dag 4: Graskop
Vandaag heb je een vrije dag. Bezoek de splinternieuwe glazen Graskop Gorge Lift, daal de kloof in en leer meer over de mijnbouw. Geniet ondertussen van prachtige vergezichten.

Dag 5: Graskop - Hazyview (ca. 56 km)
Vandaag rijd je via de Panoramaroute naar Hazyview. Bewonder onderweg God’s Window, Blyde River Canyon, Bourke’s Luck Potholes en Mac Mac Falls. Je slaapt twee nachten in Africamps at Mackers: dé uitvalsbasis om het Kruger National Park te bezoeken.

Dag 6: Hazyview
Hazyview heeft een goede ligging: er valt veel te beleven in de buurt. Maar het is ook een mooie dag om even bij te komen aan het zwembad. De ingang van het wereldberoemde Krugerpark ligt op 30 minuten rijden.

Dag 7: Hazyview - Swaziland (ca. 269 km)
Op naar Swaziland. De Ezulwini Valley is een prachtige vallei en is het toeristische hart van Swaziland. Je slaapt twee nachten in Swazi Cultural Village.

Dag 8: Swaziland
In Swazi Cultural Village leer je over tradities van de Swazi tijdens de jaren 1850, of ontdek je de grote scene van traditionele kunst in Swaziland.

Dag 9: Swaziland - Hluhluwe (ca. 272 km)
Je rijdt Swaziland uit en bent weer in Zuid-Afrika. Op weg naar Ezulwini Game Lodge, waar je twee nachten slaapt. Vlak bij de lodge ligt het Hluhluwe-Umfolozi nationaal park, het oudste wildpark van Zuid-Afrika.

Dag 10: Hluhluwe
Bezoek het vogel- en reptielenpark, waar je onder andere slangen en hagedissen kunt bewonderen. Je kunt bij de lodge ook meer leren over de Zulu-cultuur. Of er kunt ervoor kiezen een game drive met een ranger te boeken in de lodge.

Dag 11: Hluhluwe - St. Lucia (ca. 58 km)
Vandaag vertrek je naar St. Lucia. Dit dorpje ligt in het zuiden van het Greater Wetland Park. Nijlpaarden en krokodillen leven in een grote lagune die in verbinding staat met de oceaan en het hele iSimangaliso Wetland Parks voedt. Je slaapt twee nachten in Forest Villas.

Dag 12: St. Lucia
In de Forest Villas is het prima toeven bij het zwembad. Iets dat je als natuurliefhebber niet mag missen is een boottocht over de Wetland-rivier in het iSimangaliso Wetland Park.

Dag 13: St. Lucia - Drakensberg (ca. 517 km)
Door naar het Royal Natal nationaal park, bekend om zijn geweldige uitzicht op het landschap en het Amphitheater. Je slaapt twee nachten in Ardmore Guest Farm.

Dag 14: Drakensberg
Je kunt ervoor kiezen om bij je chalet te relaxen. Maar als de op één na hoogste watervallen van de wereld op twee kilometer afstand liggen, bedenk je je wellicht nog een keer. De Tugela Falls storten van grote hoogte in vijf etappes indrukwekkend naar beneden.

Dag 15: Johannesburg, Zuid-Afrika – de gekozen luchthaven
Het avontuur zit erop. Je rijdt voor het laatst deze vakantie door de landschappen van dit prachtige land. Na 350 kilometer bereik je de luchthaven van Johannesburg, lever je de huurauto in en vlieg je terug naar huis. Op dag 16 kom je aan op de luchthaven.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 13 nachten.
Lees meer over de optionele excursies onder 'reisdetails'.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.