Fly & Drive van het Gardameer naar Toscane via Ligurië

Italië: Garda, Ligurië & Toscane

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Limone sul Garda

Castelluccio

Route van de reis vanaf Milan Malpensa vliegveld (c) map created by Travellerspoint

Route van de reis vanaf Milan Bergamo vliegveld (c) map created by Travellerspoint

Toscolano-Maderno

Toscolano-Maderno

Borgo dei Poeti, Manerba del Garda Brescia

Borgo dei Poeti, Manerba del Garda Brescia

Borgo dei Poeti, Manerba del Garda Brescia

Borgo dei Poeti, Manerba del Garda Brescia

Borgo dei Poeti, Manerba del Garda Brescia

Malcesine kasteel

La Spezia

La Spezia

Shelley e delle Palme, Lerici La Spezia

Shelley e delle Palme, Lerici La Spezia

Shelley e delle Palme, Lerici La Spezia

Shelley e delle Palme, Lerici La Spezia

Cinque Terre

San Gimignano

San Gimignano

Villa San Fillippo, San Filippo A Ponzano

Villa San Fillippo, San Filippo A Ponzano

Villa San Fillippo, San Filippo A Ponzano

Villa San Fillippo, San Filippo A Ponzano

Villa San Fillippo, San Filippo A Ponzano

Pisa

Toscane

Toscane

Idyllisch mooi Noord-Italië

Dag 1: De gekozen luchthaven - Milaan - Manerba del Garda brescia ( ca. 177 km)
Vandaag stap je in het vliegtuig naar Italië. Op de luchthaven haal je de huurauto op en rijd je naar Manerba del Garda Brescia in Lombardije, aan de zuidwest zijde van het Gardameer. Het prachtige landschap biedt een betoverend welkom tot een van de mooiste streken van het Italiaanse land. Overnachting in hotel Borgo dei Poeti, incl. ontbijt.

Dag 2 & 3: Manerba del Garda Brescia
Vanuit jouw hotel trek je er op uit om de omgeving van het Gardameer te ontdekken. Rijd naar bijvoorbeeld naar Monte Baldo voor een magisch uitzicht op het gigantische meer of bewonder het berglandschap vanaf het eiland Isola del Garda. Maak ook een boottocht over het meer, wandel door de mooiste grotten of zoek het avontuur op tijdens een spectaculaire mountainbike tocht. Overnachting in hotel Borgo dei Poeti, incl. ontbijt.

Dag 4: Manerba del Garda Brescia - Lerici la Spezia ( ca. 250 km)
Vandaag laat je het Gardameer achter je en rijd je naar het zuiden. Het is de moeite waard om onderweg even te stoppen in het historische Parma. Sla hier de beste Parmaham en Parmezaanse kaas in en zet je reis voort richting Lerici. Vanuit deze locatie en jouw verblijf in hotel Shelley e delle Palme, incl. ontbijt, beschik je over een perfecte uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan de prachtige stad Florence. Het hotel is vernoemd naar de Engelse dichter Shelley, die zijn laatste dagen doorbracht in Lerici.

Dag 5: Lerici la Spezia
Laat je vandaag verleiden door de schilderachtige dorpjes als Vernazza, Monterosso en Riomaggiore. Je rijdt langs de meest sensationele uitzichtpunten en door kleurrijke dorpjes en koelt af in het verfrissende water van de Middellandse Zee. Sluit de dag bijvoorbeeld af in de haven van La Spezia en je bewondert onder het genot van een glas wijn hoe de vissersbootjes langzaam de haven binnenkomen. Overnachting in Villa San Filippo Resort, incl. ontbijt.

Dag 6: Lerici la Spezia - San Filippo a Ponzano ( ca. 165 km)
Vandaag start je route langs de kust. Voor een cappuccino stop je even in Lucca en voor cultuur snuiven mag je Pisa niet overslaan. Vervolgens rijd je het binnenland in. Door het Toscaanse landschap eindig je uiteindelijk in de heuvels van San Filippo A Ponzano. Overnachting in Villa San Filippo Resort, incl. ontbijt.

Dag 7: San Filippo A Ponzano
Vanuit het landhuis waar je verblijft rijd je zo naar de mooiste stad van Toscane, Siena. Hier vind je talloze kerken, pleinen en heiligdommen. Maar ga ook een middag naar Cecina Mare en wandel door de autovrije straten naar de boulevard of bezoek de lokale vlooienmarkt. Beklim ook de toren van Populonia om zo van een fenomenaal uitzicht over de golf van Baratti te genieten. Overnachting in Villa San Filippo Resort, incl. ontbijt.

Dag 8: San Filippo A Ponzano - Pisa - De gekozen luchthaven ( ca. 92 km)
De laatste ochtend is aangebroken en na het ontbijt begin je op je gemak je koffer te pakken. Je rijdt naar de luchthaven van Pisa en levert hier de huurauto weer in. Vervolgens stap je in het vliegtuig naar de gekozen luchthaven.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.