Fly & Drive: Tempels en mythen in het oude Griekenland

Griekenland: Athene, Delphi, Olympia, Tolo & Athene

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Athene

Route (c) map created by Travellerspoint

Tweepersoonskamer, Athens City Hotel

Athens City Hotel

Tholos, Delphi

Olympic Hotel

Tweepersoonskamer, Olympic Hotel

Olympic Hotel

Olympic Hotel

Neda hotel

Neda hotel

Tweepersoonskamer, Neda Hotel

Flisvos Hotel

Tweepersoonskamer, Flisvos Hotel

Athene

Plaka

Magisch Griekenland

Reis duizenden jaren terug in de tijd tijdens deze spannende tocht langs de hoogtepunten van het oude Griekenland. Met een huurauto reis je langs vijf historische plaatsen, vol met oude verhalen en geheimen.

Dynamisch Athene kent behalve de machtige Akropolis ook stranden en schilderachtige buurten als Plaka en Monastiraki.  Legendes komen pas echt tot leven op de archeologische sites van Delphi en Olympia, waar de Grieken duizenden jaren geleden hun tempels voor onder andere Athene, Zeus en Hera bouwden. Eenmaal doorgereisd naar Tolo bevind je je plotseling in een kustdorp met mooie stranden en groene heuvels. Rijd tenslotte door naar de noordelijke binnenlanden. Hier vind je de nóg geheimzinnigere 13e-eeuwse kloosters van Meteora, gebouwd op hoge rotspilaren.

Je overnacht in comfortabele hotels op ideale locaties, zodat je na het ontbijt direct kunt genieten van alle magie van het oude Griekenland.

Goed om te weten
Door de kleinschaligheid van de accommodatie kan het voorkomen dat één of meerdere accommodaties reeds zijn volgeboekt. Indien dit het geval is, krijg je een gelijkwaardig alternatief aangeboden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.