Fly & Drive rond de Amalfikust & sfeervol Napels

Italië : Napels, Sorrento, Cava de’Tirreni

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Amalfi kust

Ravello

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

Napels

Napels

Grand Hotel Capodimonte, Napels

Grand Hotel Capodimonte, Napels

Grand Hotel Capodimonte, Napels

Napels

Sorrento

Sorrento

Hotel Jaccarino, Sant'Agata Sui Due Golfi

Hotel Jaccarino, Sant'Agata Sui Due Golfi

Hotel Jaccarino, Sant'Agata Sui Due Golfi

Hotel Jaccarino, Sant'Agata Sui Due Golfi

Sorrento

Positano

Positano

Amalfi kust

Hotel Scalpolatiello, Cava de'Tirreni

Hotel Scalpolatiello, Cava de'Tirreni

Hotel Scalpolatiello, Cava de'Tirreni

Hotel Scalpolatiello, Cava de'Tirreni

Hotel Scalpolatiello, Cava de'Tirreni

Salerno

Sfeervol Amalfi & Napels

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi - Napels (ca. 5 km)
Vandaag vlieg je naar Napels. Eenmaal aangekomen op de luchthaven haal je de huurauto op en rijd je naar je hotel. Vanaf de heuvel van Capodimonte krijg je je eerste blik op het temperamentvolle Napels. Je verblijft 2 nachten in Grand Hotel Capodimonte, inclusief ontbijt.

Dag 2: Napels
Neem de tijd om het prachtige Napels te ontdekken vandaag. Bezoek de tunnels en catacomben van Galleria Borbonica, bewonder de interessante architectuur van Castel Nuovo, wandel door de Via San Gregorio Armeno en de smalle straatjes van Quartieri Spagnoli. Sluit de dag af met een heerlijke pizza op de boulevard en geniet van een prachtig zeezicht.

Dag 3: Napels - Sorrento (ca. 61 km)
Na een vroeg ontbijt vertrek je naar de Vesuvius. Beklim de vulkaan en geniet van het spectaculaire uitzicht. Vervolgens bezoek je het indrukwekkende Pompeii en duik je in een magische geschiedenis. Na de lunch rijd je via een prachtige route langs de kust door naar Sorrento. Je verblijft 2 nachten in Hotel Jaccarino, inclusief ontbijt.

Dag 4: Sorrento
Begin de dag met een wandeling door het historische Sorrento. Talloze theaters, musea en kathedralen sieren de straten. Vanaf de diverse uitzichtpunten heb je een fenomenaal uitzicht op de Middellandse Zee. Je kunt vanuit Sorrento ook een dagje met de boot naar Capri en hier decadent genieten tussen de rijke Italianen.

Dag 5: Sorrento - Cava de’ Tirreni (ca. 57 km)
Vanuit Sorrento rijd je een prachtige route langs de hoogtepunten van de Amalfikust. Bekijk het kleurrijke Positano, neem een duik in een van de idyllische baaien rond Amalfi (met een trotse positie op de UNESCO lijst van Werelderfgoed) en wandel door de romantische straatjes van het bergachtige Ravello. Je eindigt de dag in Cava de’ Tirreni. Je verblijft 3 nachten in Hotel Scapolatiello, inclusief ontbijt.

Dag 6 & 7: Cava de’ Tirreni
Kom tot rust in het middeleeuwse Cava de’ Tirreni. Geniet van de zon op het karakteristieke plein en drink een cappuccino samen met de locals. Je staat ook binnen mum van tijd op het strand van Salerno. In het historische centrum vind je wonderbaarlijke monumenten en je kunt er voortreffelijk eten.

Dag 8: Cava de’ Tirreni - Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi (ca. 53 km)
Vandaag loopt je reis langs de Amalfikust op zijn einde. Je rijdt terug naar de luchthaven van Napels, wordt nog getrakteerd op een blik op de Vesuvius en levert vervolgens de huurauto weer in.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.