Fly & Drive op natuurparadijs Sardinië

Sardinië, Italië: Siniscola, Tortoli, Abbasanta en Mores

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Sardinië

Sardinië

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Relais Benemari, Siniscola

Relais Benemari, Siniscola

Relais Benemari, Siniscola

Olbia

Olbia

Sardinië

Sa Contonera, Tortoli

Sa Contonera, Tortoli

Sa Contonera, Tortoli

Sa Contonera, Tortoli

Sardinië

Sardinië

Su Baione, Abbasanta

Su Baione, Abbasanta

Su Baione, Abbasanta

Su Baione, Abbasanta

Sardinië

Janas Country Resort, Mores

Janas Country Resort, Mores

Janas Country Resort, Mores

Janas Country Resort, Mores

Arbatax

Italiaanse eilandtradities

De onderstaande reisbeschrijving is gebaseerd op vertrek vanaf de luchthaven in Amsterdam, als je vanaf Brussel Charleroi wilt vliegen is de volgorde van de reis anders. Deze vind je onderaan dit overzicht.

Dag 1: Amsterdam – Olbia - Siniscola (ca. 52 km)
De reis begint en je vliegt vanaf Amsterdam naar de Sardijnse luchthaven van Olbia. Hier haal je je huurauto op. Je rijdt vervolgens naar je eerste bestemming: Siniscola. Direct proef en ruik je het platteland van Sardinië. Je hotel ligt tussen de fruitbomen en maakt eigen jam. Het gebied wordt gekenmerkt door baaien met witte stranden, zoals dat van nabijgelegen La Caletta. Iets zuidelijker ligt het kleine plaatsje Santa Lucia, met haar historische vuurtoren en fijne kustboulevard. Je verblijft in Relais Benemari, inclusief ontbijt.

Dag 2: Siniscola – Tortoli (ca. 118km)
Laat Siniscola achter je en reis door naar de plaats Tortoli. Breng hier een bezoek aan de indrukwekkende tombes van Nuraghe S'Ortali 'e su Monti of Castello di Medusa, geniet onderweg van een spectaculair uitzicht over rotspartijen en serene stranden en kom tot rust met een goed glas wijn: er is morgen nog genoeg te doen! Je verblijft in Sa Contonera, inclusief ontbijt.

Dag 3 & 4: Tortoli
Het historische plekje Tortoli staat vol huizen met aardkleurig pleisterwerk. Na romantische stadswandelingen kun je neerstrijken op het strand aan de zuidkant van de baai. Nóg mooier is Cala Goloritzè. Dit betoverende ministrandje ligt ingeklemd tussen de rotsen en kliffen van een natuurreservaat, 5 kilometer van je hotel, en is bereikbaar middels een avontuurlijke bergwandeling. Je verblijft in Sa Contonera, inclusief ontbijt.

Dag 5: Tortoli – Abbasanta (ca. 134km)
Je reist door naar het binnenland van Sardinië. Kleurrijke dorpjes als Ghilarza en Santu Lussurgiu liggen vlakbij. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de sprookjesachtige watervallen van Sos Molinos. Ze liggen in een natuurgebied waar je schitterend kunt wandelen. Je verblijft in Su Baione, inclusief ontbijt.

Dag 6: Abbasanta – Mores (ca. 73km)
Vandaag vervolgt de reis zich richting Mores, gelegen in een gebied met een rijk verleden. Je verblijft vandaag en morgen in Janas Country Resort, inclusief ontbijt.

Dag 7: Mores
Het platteland van Mores biedt een oneindigheid aan Sardijnse pracht. Wat te denken van het dorp Ozieri? Diens oude huizen en kerktorens liggen schilderachtig onder een groene heuvel. Bij het nabijgelegen plaatsje Torralba kun je de beroemde prehistorische nuraghi bewonderen. Ook is het de perfecte uitvalsbasis voor een dagje Alghero, de oude havenstad met een ernaast gelegen wit zandstrand. Je verblijft in Janas Country Resort, inclusief ontbijt.

Dag 8: Mores – Amsterdam (ca. 70 km)
Rijd terug naar de luchthaven van Olbia. Hier lever je de huurauto in en ga je aan boord van het vliegtuig terug naar huis.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Reisvolgorde indien je vliegt van Brussel Charleroi naar Alghero:

Dag 1: Brussel Charleroi – Alghero - Abbasanta (ca. 117 km)
Dag 2: Abbasanta – Tortoli (ca. 134 km)
Dag 3 & 4: Tortoli
Dag 5: Tortoli – Siniscola (ca. 118 km)
Dag 6: Siniscola – Mores (ca. 135 km)
Dag 7: Mores
Dag 8: Mores – Alghero - Brussel Charleroi (ca. 64 km)

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.