Fly & Drive op authentiek Sardinië

Sardinië: Porto San Paolo, Arbatax, Tresnuraghes & Mores

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Sardinië

Sardinië

Route van de reis vanuit Olbia (c) Created by Travellerspoint

Route van de reis vanuit Alghero (c) Created by Travellerspoint

Cala Gonone

Borgo di Campagna, Porto San Paolo

Borgo di Campagna, Porto San Paolo

La Maddalena

Sa Contonera, Arbatax

Sa Contonera, Arbatax

Sardinië

Maison Tresnuraghes

Maison Tresnuraghes - Standaardkamer

Maison Tresnuraghes

Janas Country Resort

Janas Country Resort

Janas Country Resort

Janas Country Resort

Beleef het Sardijnse leven

Het ware Sardijnse leven proef je pas echt tijdens een rondreis over het eiland. Met een huurauto verken je op eigen tempo Sardinië en ga je zowel het boerenleven in het binnenland, als het eilandleven bij de betoverende baaitjes langs de kust ontdekken. Trek de natuur in of duik in de heldere zee om snorkelend de onderwaterwereld te bewonderen.

Je begint in Porto San Paolo waar je overnacht in een boerderij met zwembad. In het restaurant worden de beste Italiaanse gerechten gecombineerd met een wijntje. Je ruilt hierna het platteland in voor het strand van Arbatax, om vervolgens te relaxen in een prachtig verbouwd, pittoresk landhuis in Tresnuraghes. Je reis eindigt in een uitgestrekt resort in de buurt van Mores.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.