Fly & Drive langs Agriturismo's op Sardinië

Italië: La Caletta, Tortoli, Arbus, Mores

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Sardinië

Il Giardino degli Aranci (Mores)

Arbatax

Route van de reis vanuit Olbia (c) Created by Travellerspoint

Route van de reis vanuit Alghero (c) Created by Travellerspoint

Olbia

Relais Benemari, La Caletta

Relais Benemari, La Caletta

Hotel Sa Contonera (Arbatax, Tortoli)

Hotel Sa Contonera (Arbatax, Tortoli)

Agriturismo Sa Perda Marcada (Arbus)

Agriturismo Sa Perda Marcada (Arbus)

Il Giardino degli Aranci (Mores)

Il Giardino degli Aranci (Mores)

Il Giardino degli Aranci (Mores)

Beleef Sardinië: puur en wild

Het eiland van de zon, de boeren en de kliffen. Sardinië is puurheid pur sang. Niet alleen door de mensen en de onaangetaste natuur, maar ook de geuren en smaken van de Sardijnse keuken zijn magnifiek en autonoom. De kolossale kustlijn herbergt ontelbare baaien, mystieke zeegrotten en spierwitte stranden. Het wordt niet voor niets vergeleken met het Caraïbisch gebied.

Tijdens deze reis verblijf je in prachtige en authentieke B&B's en Agriturismo's. Je gaat van start in het beeldige La Caletta. Ingeklemd tussen de glooiende heuvels is hier een rijke historie bewaard gebleven. Je vervolgt je tocht door het charmante Sardijnse landschap naar het schattige dorpje Tortoli. Na een duik in het kraakheldere water met uitzicht op een wit zandstrand laat je je huid weer opwarmen door de Italiaanse zon. Proef de beste vis in en geniet van de ruige natuur rond Arbus. Via imposante zandduinen, verlaten ruïnes en kronkelige wegen langs het Sardijnse boerenleven, eindig je tussen de heuvels van Mores.

Goed om te weten:
Vertrek je naar Sardinië vanuit Brussel Charleroi dan is een andere reisroute van toepassing. Meer informatie hierover vind je in de reisdetails.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.