Fly & Drive langs Napels en de magistrale Amalfikust

Italië: Napels, Sorrento, Salerno, Paestum

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Amalfi kust

Atrani kust

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Napels strand

Villa Buonanno, Napels

Villa Buonanno, Napels

Villa Buonanno, Napels

Vesuvius berg en Pompeii

Pompeii

Sorrento kust

Sorrento

Hotel Alpha, Sorrento

Hotel Alpha, Sorrento

Hotel Alpha, Sorrento

Sorrento

Amalfi kust

Positano

Salerno kust

Novotel Salerno Est Arechi, Salerno

Novotel Salerno Est Arechi, Salerno

Novotel Salerno Est Arechi, Salerno

Salerno

Esplanade Boutique Hotel, Paestum

Esplanade Boutique Hotel privéstrand, Paestum

Esplanade Boutique Hotel, Paestum

Esplanade Boutique Hotel, Paestum

oude Griekse tempel, Paestum

Italië in volle glorie

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi - Napels
Vandaag stap je in Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi in het vliegtuig naar Napels. Op de luchthaven van Napels haal je de huurauto op en rijd je in ca. 10 km naar je eerste verblijf aan de voet van de machtige Vesuvius. Geniet van het magische uitzicht op de vulkaan en rijd voor de beste pizza naar het centrum van de stad. Je verblijft 2 nachten in Villa Buonanno, inclusief ontbijt.

Dag 2: Napels
Trotseer vandaag de steile flanken van de Vesuvius, bewonder de krater en geniet van het betoverende uitzicht over de baai van Napels. Een bezoek aan het historische Pompeii mag ook zeker niet ontbreken en een paar uur winkelen in Napels zal zeker ook zijn vruchten afwerpen. In de avond wandel je over de levendige boulevard en geniet je van de chaos van Zuid-Italië.

Dag 3: Napels - Sorrento (ca. 45 km)
Vandaag rijd je naar het schilderachtige Sorrento. Hier vind je idyllische baaien, imposante rotspartijen en pittoreske bergdorpjes. Vanwege de talloze citroenplantages kun je hier de beste limoncello drinken en in het centrum van Sorrento vind je prachtige monumenten, zoals een veertiende eeuwse kathedraal en het kloostercomplex San Francesco. Je verblijft 1 nacht in Hotel Alpha, inclusief ontbijt.

Dag 4: Sorrento - Salerno (ca. 60 km)
Je vervolgt je reis langs de Amalfikust richting Salerno. Onderweg kom je langs de fotogenieke dorpjes Positano, Ravello en Amalfi en geniet je van een betoverend uitzicht op de Middellandse Zee. Je verblijft 2 nachten in Hotel Novotel Salerno Est Arechi, inclusief ontbijt.

Dag 5: Salerno
In Salerno vind je diverse musea met historische meesterwerken zoals de kunstgalerie Pinacoteca Provinciale. Wandel ook over de promenade van Salerno en schuif aan bij een visrestaurant om de laatste vangst te proeven. Als laatste neem je nog een duik in het frisse zeewater van de Golf van Salerno.

Dag 6: Salerno - Paestum (ca. 30 km)
Je verlaat Salerno en rijdt vandaag naar het culturele hoogtepunt Paestum. Je vindt hier de best bewaarde oude Griekse tempel ter wereld en een uitgestrekt zandstrand. Aangekomen in het hotel kun je na de rit met de auto bijkomen aan het zwembad of aan het privéstrand. Je verblijft 2 nachten in Esplanade Boutique Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 7: Paestum
Sta vroeg op om de archeologische vindplaats te bezoeken, zodat de warmte en de zon geen roet in het eten kunnen gooien. Wandel langs ontelbare zuilen, door het archeologisch museum en sluit af met een wandeling naar het strand. Onderweg kom je nog een aantal boerderijen tegen waar je échte, verse mozzarella kunt kopen. Eet smakelijk!

Dag 8: Paestum - Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi
Vandaag rijd je vanuit Paestum ca. 95 km weer terug naar de luchthaven van Napels. Hier lever je de huurauto weer in en stap je in het vliegtuig naar de gekozen luchthaven.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.