Fly & Drive in Zuid-Puglia: de hak van Italië

Italië: Uggiano La Chiesa en Gallipoli

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Gallipoli

Otranto

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Brindisi

Brindisi

Brindisi

Hotel Resort Mulino a Vento, Uggiano La Chiesa

Hotel Resort Mulino a Vento, Uggiano La Chiesa

Hotel Resort Mulino a Vento, Uggiano La Chiesa

Hotel Resort Mulino a Vento, Uggiano La Chiesa

Ondergrondse windmolen, Hotel Resort Mulino a Vento, Uggiano La Chiesa

Otranto

Otranto

Gallipoli

Joli Park Hotel, Gallipoli

Joli Park Hotel, Gallipoli

Joli Park Hotel, Gallipoli

Joli Park Hotel, Gallipoli

Angevine-Aragonese kasteel, Gallipoli

Barokke pracht en zeegrotten

Dag 1: De gekozen luchthaven – Bari/Brindisi – Uggiano La Chiesa (ca. 100-200 km)
Wanneer je aankomt op de luchthaven haal je direct je huurauto op. Door het karakteristieke Zuid-Italiaanse landschap rijd je naar je eerste bestemming: Uggiano La Chiesa. Onderweg passeer je onder andere de stad Lecce, bijgenaamd “Parel van de barok”. Je verblijft in Hotel Resort Mulino a Vento, inclusief ontbijt.

Dag 2: Uggiano La Chiesa
Uggiano La Chiesa is een typisch Salentijns dorp, met kronkelende geplaveide straatjes en een kerkplein dat afkomstig lijkt uit een geschiedenisboek. Slechts 7 kilometer naar het noordwesten ligt de kustplaats Otranto. Otranto is een van de mooiste plaatsjes van Puglia. Hier kijk je vanaf de pier in zee uit op de oude stadsmuren vol onverwoestbare torens. De kuststrook staat bekend om z'n magische kliffen en zeegrotten. Maak bijvoorbeeld een ritje naar Grotta del Soffio of de romantische Grotta della Poesia. Je verblijft in Hotel Resort Mulino a Vento, inclusief ontbijt.

Dag 3: Uggiano La Chiesa – Gallipoli (ca. 48 km)
Van de zuidoostkust van Salento begeef je je richting het zuidwesten. Hier bevindt zich de oude stad Gallipoli, gelegen op een eiland. Je verblijft in Joli Park Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 4: Gallipoli
Pittoreske straatjes en wit gepleisterde huizen binnen de 13e-eeuwse stadsmuren van Gallipoli In de bijzondere Italiaanse provincie Puglia ligt het historische stadje Gallipoli - afgeleid van het Griekse woord Kalli Polis, wat mooie stad betekent. En dat is niet zonder reden: het schilderachtige stadshart ligt op een kalkstenen eilandje en is alleen bereikbaar via een 500 jaar oude stenen brug. Rijd je de kuststrook af, dan kom je de mooiste stranden tegen, zoals bij het iets zuidelijker gelegen dorp Torre San Giovanni. Je verblijft in Joli Park Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 5: Gallipoli – Bari/Brindisi – De gekozen luchthaven (ca. 85-205 km)
Het avontuur is bijna voorbij! Na het ontbijt rijd je terug naar de luchthaven, waar je je huurauto inlevert. Geniet onderweg nog van de laatste vergezichten over het prachtige landschap van Puglia.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 4 nachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.