Fly & drive op machtig Sicilië

Italie: Taormina, Trapani, Sciacca, Siracusa

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Taormina, Sicily

Giardini di Naxos

Isola bella in Taormina, Sicily

Villa Giannina, Taormina

Villa Giannina, Taormina

Villa Giannina, Taormina

Taormina

Trapani

Giardini Mon Plaisir, Trapani

Giardini Mon Plaisir, Trapani - Executive kamer

Trapani

Giardini Mon Plaisir, Trapani

Giardini Mon Plaisir, Trapani

Trapani

Sciacca

Villa Calandrino

Villa Calandrino, Sciacca

Villa Calandrino

Villa Calandrino

Sciacca

Agriturismo La Perciata, Siracusa

Agriturismo La Perciata, Siracusa

Agriturismo La Perciata, Siracusa

Agriturismo La Perciata, Siracusa

Siracusa

Siciliaanse schoonheid en puurheid

Hemel op aarde, dat is wat de Italianen zelf zeggen. Olijfolie, zon, wijn, historie, je kunt er niet omheen en het is gewoonweg goddelijk. Sicilië staat bol van de betoverende stranden met wit zand of juist imposante rotsen. De indrukwekkende Etna straalt een enorme kracht uit die je overal in terug ziet en proeft.

Zodra je voet op Siciliaanse bodem zet hoef je alleen nog maar te genieten. Het avontuur begint in het beeldschone Taormina waar de Griekse historie nog altijd volop aanwezig is. Schitterende wegen leiden je langs een vulkanisch maanlandschap, uitgestrekte wijnvelden en adembenemende kustlijnen naar het rijke Trapani. De barokke kerken en opera optredens geven een mysterieus karakter. Je vervolgt je reis richting het idyllische Sciacca waar keramiek en dobberende vissersbootjes het oude centrum kleur geven. Je zult hier vooral druk zijn met proeven van alle verrukkelijke gerechten uit de streek. Vervolgens rijd je weer richting het oosten om te eindigen in het excentrieke kunstenaarsplaatsje Siracusa. Bewonder een echte Caravaggio en dwaal door de nauwe straatjes richting de kleurrijke markt vol mediterrane lekkernijen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.