Fly & Drive door het grandioze Andalusië

Spanje: Granada, Córdoba, Sevilla, Algeciras, Malaga

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Gibraltar

Cordoba

Route (c) map created by Travellerspoint

Alhambra, Granada

Marquis Urban, Granada

Marquis Urban, Granada - Standaardkamer

Marquis Urban, Granada

Granada

Cordoba

Los Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Los Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Los Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Cordoba

Sevilla

Silken Al-Andalus Palace, Sevilla

Silken Al-Andalus Palace, Sevilla

Silken Al-Andalus Palace, Sevilla - Standaardkamer

Silken Al-Andalus Palace, Sevilla

Algeciras

Globales Reina Cristina, Algeciras

Globales Reina Cristina, Algeciras

Globales Reina Cristina, Algeciras - Standaardkamer

Gibraltar

Algeciras

Malaga

Hotel Zenit Malaga

Hotel Zenit Malaga - Standaardkamer

Hotel Zenit Malaga

Malaga

Stad, strand & Andalusische zon

De zwoele steden in het zuiden van Spanje zijn bonte cultuurparels. Ze vormen een waar walhalla voor fijnproevers, romantici en muziekliefhebbers. Wanneer je na aankomst op de luchthaven in je huurauto stapt, begeef je je naar Granada. Hier ontdek je direct een wereld vol UNESCO-gebouwen en schilderachtige steegjes.

De zon schijnt er altijd, de natuur is indrukwekkend en de steden zijn authentiek en puur. Andalusië staat bol van de cultuur en bevindt zich in het zuiden van Spanje. En dat voel je! De Moorse geschiedenis heeft sierlijke paleizen en fraaie moskeeën achtergelaten en het aangename klimaat heeft deinende palmbomen en fenomenale stranden opgeleverd. De flamenco, de tapas en de slingerende aapjes zijn slechts de kers op de taart.

Na de eerste stop Granada, aan de voet van Sierra Nevada, begeef je je richting het noorden. In Córdoba waan je je terug in de tijd tussen de eeuwenoude moskeeën en de Moorse galerijen. Vervolgens waan je je tussen de flamencodansers in het oude centrum van Sevilla. De weelderige paleistuinen vormen het ideale decor voor een goed boek, een glas wijn of een schoonheidsslaapje. Aan het strand van Algeciras absorbeer je de Spaanse zon en sluit je de dag af met een glas wijn en kruidige tapas.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.