Fly & Drive door veelzijdig en groen Ierland

Ierland: Dublin, Galway, Limerick en Cork

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Cliffs of Moher

Grafton Street, Dublin

Route (c) map created by Travellerspoint

Ha'penny brug over de Liffey rivier, Dublin

Kingswood Hotel Citywest, Dublin

Kingswood Hotel Citywest, Dublin

Kingswood Hotel Citywest, Dublin

Dublin

Connemara National Park

Galway

Maldron Sandy Road, Galway

Maldron Sandy Road, Galway

Kathedraal in Galway

Connemara National Park, Aasleagh Falls

The George Hotel, Limerick

The George Hotel, Limerick

Old Head of Kinsale

Blarney Castle, Cork

Cork's Vienna Woods Hotel & Holiday Homes Cork

Cork's Vienna Woods Hotel & Holiday Homes Cork

Cork's Vienna Woods Hotel & Holiday Homes Cork

Cork, Ireland

Burren

Roadtrip vol Keltische magie

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi – Dublin
Op de luchthaven van Dublin staat je huurauto gereed. Je rijdt direct door naar je moderne, gunstig gelegen hotel aan de snelweg bij Dublin, het Kingswood Hotel Citywest. Je overnacht hier inclusief ontbijt.

Dag 2: Dublin
Maak een ritje naar het centrum van de 1200 jaar oude stad, die je vervolgens prima te voet kunt verkennen. Rond de rivier Liffey vind je de leukste bezienswaardigheden, zoals het indrukwekkende Customs House en St. Patrick's Cathedral. De straatjes aan de noordzijde van de rivier zijn perfect voor een middagje winkelen. Wandel voor de leukste boetiekjes door Henry Street of Talbot Street. Je verblijft in Kingswood Hotel Citywest, inclusief ontbijt.

Dag 3: Galway (ca. 218 km)
Vandaag rijd je door naar het westen van Ierland, naar de graafschap Galway in de provincie Connacht. Dit gebied staat bekend om z'n fantastische landschappen, kusten en baaien. Maak ook zeker een stop in het grote Connemara National Park en bewonder de rauwe natuur. De verbluffendste uitzichten zie je op Wild Atlantic Way - een sensationele route langs scherpe kliffen en charmante gehuchten, zoals de Kliffen van Moher. Je kunt de middag doorbrengen in Galway City, een traditionele stad met steegjes vol pubs, of een kort ritje maken naar de bizarre karstlandschappen van Burren. Je verblijft in Maldron Sandy Road, inclusief ontbijt.

Dag 4 & 5: Limerick (ca. 69 km)
De historische rivierstad Limerick is de bakermat van de spitsvondige Ierse dichtstijl. Wandel door het eeuwenoude stadje of rijd naar een van de traditioneel Ierse gehuchten in wonderschone natuurrijke omgeving. Zo ligt het schattige dorpje Abbeyfeale vlakbij, evenals de kunstplaats Ballybunion. Hier kun je tijdens je verblijf ook gezond uitwaaien aan het kalme strand! Je verblijft in The George Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 6: Cork (ca. 85 km)
Cork, gelegen aan de Lee, is na Dublin de grootste stad van Ierland. Wandel langs de winkeltjes rond St. Patrick's Street of proef lokale gerechten in de restaurants in MacCurtain Street en Oliver Plunkett Street. Geschiedenis vind je er bij de St. Fin Barre's Cathedral of het Elizabeth Fort, waar je overigens ook schitterend uitzicht over de stad hebt. Iets verder, aan de kust, ligt het lieflijke dorpje Ballycotton, een van de Ierse parels aan zee. Je verblijft in Cork's Vienna Woods Hotel and Holiday Homes, inclusief ontbijt.

Dag 7: Dublin (ca. 251 km)
Je beëindigt je reis in KingsWood Hotel Citywest te Dublin. Neem vandaag een duik in de bruisende en interessante stad, of kom tot rust in je hotel en laat alle vakantieverhalen, -indrukken en -avonturen rustig bezinken. Je verblijft in Kingswood Hotel Citywest, inclusief ontbijt.

Dag 8: Dublin – Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi

In de ochtend of avond rijd je naar de luchthaven, waar je de huurauto inlevert.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.