Zon, zee en strand aan de Costa Blanca inclusief autohuur

L'Albir, Costa Blanca, Spanje: Hotel Sun Palace Albir & Spa

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Costa Blanca

Torrevieja

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Sun Palace Albir

Benidorm

Strand van Benidorm

Benidorm

Wandelroute naar Playa de Carambolo

Benidorm

Schilderachtige steden aan de Spaanse kust

Heerlijk bijkomen, zonnebaden aan het strand, lekker eten en vooral veel sangria drinken! Ervaar de eindeloze mogelijkheden aan de Costa Blanca. Als je even genoeg geluierd hebt, kun je fijn de omgeving gaan ontdekken met je huurauto. Deze Spaanse kuststrook beschikt over schilderachtige stranden en steden. Een van de mooiste baaien is die van Altea, waaraan ook Hotel Sun Palace Albir & Spa ligt. Met in de nabijheid het natuurgebied Serra Gelada en de idylle van het dorpje Altea, is dit een van de karakteristiekste plekjes op het Iberisch Schiereiland.

De kronkelende straatjes van Altea zitten vol historische cultuurpracht en de boulevards zijn bezaaid met palmbomen. In Alicante ontdek je het reusachtige sprookjeskasteel en proef je Spaanse tapas. Nog meer pracht en praal zie je in Valencia, op slechts 60 minuten rijden. Uitvalsbasis is Hotel Sun Palace Albir & Spa. Vanaf een rustige heuvel kijkt het sfeervol uit over de baai en de stad Altea. Rondom vind je stranden, winkels en restaurants. Met een uitgebreid wellnesscentrum en een menukaart vol heerlijke Spaanse gerechten is dit de uitgelezen plek om volledig tot rust te komen!

Highlights

  • Wandel in Valencia door de stokoude wijk El Carmen en doe inkopen tussen de locals op de Mercat Central
  • Klim voor spectaculair uitzicht naar de top van het middeleeuwse Kasteel van Santa Bárbara in Alicante
  • Aanschouw een vroege zonsopkomst boven het roze water vol flamingo's bij het meer van Torrevieja

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.