Flemings Hotel Frankfurt Messe

Frankfurt am Main, Hesse, Duitsland

Ontdek het hippe 'Mainhattan' van Duitsland

Dat Frankfurt een geschiedenis heeft die teruggaat tot de achtste eeuw, zou je misschien niet denken als je de futuristische gebouwen van deze grote stad ziet. Als vijfde grootste stad van Duitsland en het financiële centrum van het land, is ‘Mainhattan’ een ideale stad voor zowel zakenreizigers als toeristen. Midden in deze wereldstad ligt Fleming's Hotel Frankfurt-Messe. Op slechts vijf minuten van het Centraal Station en van de beurs, is dit de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de stad. Rondom het hotel bevinden zich vele restaurants en bars en ook de winkels zijn in de buurt.

Je begint de dag met een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, waarna je in een handomdraai in Frankfurts stadshart staat. Het 'Bahnhofsviertel' is de laatste jaren uitgegroeid tot de hipste buurt van de stad, met gezellige cafés, bruisende bars, clubs waar het tot in de late uurtjes onrustig blijft en goede, creatieve restaurants. Met een korte wandeling ben je vervolgens weer terug in het hotel, waar je stoom kunt afblazen in de wellnessruimte met sauna, stoombad en fitnessruimte. Ondanks de ligging van het hotel zijn de kamers stil en rustig. Ze zijn zakelijk maar comfortabel ingericht, met een strak design en een recentelijk gerenoveerde badkamer.

Highlights

  • In vijf minuten naar het stadshart van Frankfurt lopen
  • De vele restaurants en bars in het hippe Bahnhofsviertel ontdekken
  • Een stadstoer per fiets langs alle hoogtepunten van de stad maken

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.