Familievakantie

Zijn de koffers gepakt, de broodjes gesmeerd en de kids klaar om te gaan? Mooi! Dan kan de familievakantie met TravelBird beginnen!

Aanbiedingen

Kies een vertrekdatum
9 aanbiedingen
Is het hoog tijd om er met het gezin tussenuit te knijpen? Zoek dan samen met je dierbaren naar een welverdiende familievakantie en geniet met elkaar van een onvergetelijke trip in binnen- of buitenland.

Hangt het vakantierooster ook bij jou thuis op de ijskast? Mooi, dan kan het aftellen naar de schoolvakanties beginnen en weten jullie in ieder geval wanneer het beste moment is om samen op pad te gaan. Dat de reisperiode voor het gezin vaststaat is nog maar het begin van de voorpret, nog veel leuker is het kiezen van de vakantiebestemming zelf!

Waar gaat de reis heen? Beslissen mama en papa of mogen de kinderen ook meestemmen? Iedereen heeft natuurlijk andere wensen en ideeën over een perfecte vakantie. Het is een ingewikkelde klus om aan de uiteenlopende voorkeuren van elk gezinslid te voldoen. Als jullie eenmaal met elkaar op pad zijn, zal het een familievakantie worden vol waardevolle herinneringen.

Een vakantie voor iedereen!

Laat de kinderen niet te lang stilzitten, ze zijn graag actief bezig. Zwemmen, fietsen, klimmen en spelen, niets is te gek. Zorg voor een passende familievakantie voor het hele gezin.

Wat voor soort vakantie wil jij boeken? Zorg voor een locatie met verschillende mogelijkheden, zodat je er voor ieder wat wils kunt vinden.

Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie aan het strand, een actieve vakantie in de natuur of juist iets totaal anders? De een wil in de buurt van een stad verblijven, om te genieten van bezienswaardigheden en culturele hoogstandjes, terwijl de ander juist op zoek is naar een kalme gezinsvakantie, waarbij ze volledig tot rust kunnen komen. Tip van TravelBird: veel vakantieparken en campings hebben vermaak voor de kinderen vol leuke activiteiten.

Ook een fijn vakantiehuisje of bungalow aan het strand is ideaal. Zo heb je de vrijheid van je eigen huis en de rust van een vakantie. Je kunt lekker met het hele gezin koken, kaarten of strandwandelingen maken. Ook zijn de meeste vakantieparken goed beschermd, dus kan je de kinderen lekker hun gang laten gaan, terwijl jij eindelijk aan dat spannende boek kan beginnen.

Welk vervoermiddel kies jij?

Ga jij gezellig met het gezin op autovakantie? Of pak je liever de trein?

Wil je wat meer vrijheid hebben? Kies dan voor eigen vervoer. Maar ook de trein kan zijn voordelen hebben.

Het voordeel van een de trein nemen is dat je geen tijd hoeft te besteden aan het uitstippelen van een route of maken van een planning. Zo houd je meer tijd over om leuke dingen te ondernemen.

Toch kiezen de meeste families voor een familievakantie met de auto. Voordeel hiervan is dat je makkelijk op pad kunt en veel van de omgeving kunt zien. Ook kun je gemakkelijk naar een supermarkt voor grote inkopen, wat ontzettend in de kosten kan schelen. Kortom, een auto zorgt voor veel vrijheid en is daarom ideaal voor een vakantie met het gezin.

Lekker eten en genieten!

Een van de lekkerste dingen van een vakantie is het genieten van eten. Ook de kinderen kunnen op vakantie gerechten proeven en smaken ontdekken die ze nog nooit eerder geprobeerd hebben.

Vakanties zijn de perfecte gelegenheid om lokale gerechten te ontdekken. Of het nu pizza in Italië, tapas in Spanje of boeuf bourguignon in Frankrijk is, het proeven van het lokale eten is absoluut een aanrader.

Vakantieparken met een gezin zijn erg populair onder Nederlanders, omdat er op het gebied van eten en drinken veel vrijheid hebt. Bovendien is het voor de ouders ideaal dat je onbeperkt kunt eten en drinken, zonder telkens je portemonnee tevoorschijn te moeten halen of na te hoeven denken over de prijs. Haal van te voren alles wat je nodig hebt reeds in huis.

Vind de leukste familievakanties bij TravelBird. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat er gegarandeerd een perfecte reis voor jouw gezin tussenzit. Pak je koffers en geniet van je prachtige gezin!

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter