Exclusieve rondreis door Thailand

Thailand: Bangkok, Ayutthaya, Chiang Mai, Pai & Phuket

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Doi Inthanon National Park, Chiang Mai

Phuket

Route (c) map created by Travellerspoint

Bangkok, Phraya River

Furama Silom Hotel, Bangkok

Furama Silom Hotel, Bangkok - Deluxe Room

Grand Palace, Bangkok

Ayutthaya

Kantary Hotel, Ayutthaya - Pool

Kantary Hotel, Ayutthaya - Studio Suite

Ayutthaya

Ayutthaya

Chiang Mai

Dusit D2, Chiang Mai - Pool

Dusit D2, Chiang Mai - Deluxe Room

Olifanten in Chiang Mai

Pai Village Boutique Resort & Farm - Deluxe Garden

Pai Village Boutique Resort & Farm - Deluxe Garden Room

Karon Beach, Phuket

Phuket

Mandarava, Phuket

Mandarava, Phuket - Panoramic Deluxe Room

Mandarava, Phuket - Panoramic Deluxe Room

Phuket

Bangkok

Betoverend en puur Thailand

Prachtige tempels, dromerige stranden, eeuwenoude culturen én fantastisch eten: het komt allemaal samen tijdens een reis door Thailand. Vijf verschillende bestemmingen met allemaal hun eigen kenmerken en bijzonderheden. Het spits wordt afgebeten in Bangkok, de wereldse stad waar al je zintuigen geprikkeld worden. Dan vertrek je iets naar het noorden naar Ayutthaya: een knus stadje met prachtige tempelruïnes. Tip: neem een drankje mee en geniet van de zonsondergang!

Weer verder naar het noorden verblijf je in Chiang Mai, midden in de drukte. Zo maak je de stad mee als een echte local. Na een hobbelige tocht de bergen in bereik je het hippie dorpje Pai, dat middenin en nationaal park ligt. Je voelt de ontspannen sfeer direct als je aankomt. De laatste bestemming is Phuket, hier verblijf je in een luxe resort waar ontspannen, zwemmen en een beetje cultuur snuiven op één staan. Pak nog even wat laatste zonnestralen en genieten nog even van het niks doen voordat je terug vliegt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.