Ermitage de l'Oasis

Mandelieu-la-Napoule, Cannes, Frankrijk

Ermitage de l'Oasis

Classic kamer

Classic kamer

Superior kamer met balkon

Superior kamer met balkon

Deluxe kamer met uitzicht op zee

Deluxe kamer met uitzicht op zee

Mandelieu-la-Napoule

Mandelieu-la-Napoule

Mandelieu-la-Napoule

Kustplaatjes, uitgestrekte stranden & ontspanning in l'Ermitage

De charmante 4*-residence Ermitage de l'Oasis ligt temidden van het Franse leven, de cultuur en de elegantie. Met uitzicht op de haven van Napoule en de Lérins-eilanden, de baai van Cannes en de panoramische uitzichten op de Esterelmassief bevindt dit hotel zich op de perfecte locatie. Neem een duik in het verwarmde zwembad en geniet van speciale en intieme momenten op het terras van het hotel.

Het hotel bevindt zich aan de Côte d'Azur, vlak bij Cannes en Nice. Vanuit hier kunnen gasten allerlei kustplaatjes ontdekken, maar ook de binnenlandse natuur ontdekken zoals 'les Préalpes d'Azur'. Bezoek plaatselijke marktjes, rijd langs ruige kusten of eet een vers visje aan een lokaal strandtentje. Het Mimosabos en de rode rotsen van l'Esterel zijn zeker een bezoekje waard voor de avonturiers onder ons. Alles is mogelijk, zo lang je de 'joie de vivre' maar goed proeft!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.