Emocions Sorli Hotel

Vilassar de Dalt, Catalonië, Spanje

Kamer met balkon

Kamer met balkon

Kamer met toegang tot het zwembad

Kamer met binnenterras

Designhotel in de bergen bij Barcelona

Zelf omschrijft Sorli Emocions in de Catalaanse heuvels zich als een ‘balkonhotel’. En dat klopt eigenlijk heel goed, want het hotel ligt op een prettige hoogte tussen zee en bergen. Dat het boetiekhotel groot geworden is in Spanje, zie je ook hier terug. De strakke lijnen van marmerpartijen in het hotel vormen een aantrekkelijk contrast met de vele pastelkleurige kussens die overal aanlokkelijk liggen verspreid. Het spiegelgladde zwembad strekt zich bijna uit tot aan de horizon.

Je zou het niet zeggen, maar deze verbluffende setting is slechts een half uur rijden verwijderd van het centrum van Barcelona. Geniet overdag van het bruisende Barcelona en al het moois dat de stad te bieden heeft en rij ‘s avonds terug naar het Sorli Emocions om in alle rust en luxe bij te komen van alle indrukken. Een verblijf in het Sorli Emocions verenigt twee werelden: de geneugten van de stad en de rust van de natuur.

Goed om te weten
Bij het hotel kun je electrische fietsen huren en in het Sorli Sports Center kun je gebruik maken van de fitness en de tennisvelden. 

Highlights

  • Stad én natuur verenigen met dit 'balkonhotel' bij Barcelona
  • Zorgeloos ronddrijven in het zwembad met uitzicht over zee
  • Profiteren van de uitstekende bereikbaarheid

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.