Duparc Contemporary Suites

Turijn, Italië

Culinaire sensaties in Turijn

In Italië zit je nooit om een gastronomische sensatie verlegen, maar vooral in Turijn houden ze er smaakvolle tradities op na. Maak tijdens je verblijf in deze culinaire schatkamer kennis met het fenomeen aperitivo, een borrelmoment voorafgaande aan het diner, bestel pasta met vers geschaafde 'tartufo' en trakteer jezelf op luxe chocolade, want die vind je hier in overvloed.

Een goede uitvalsbasis om van al dit lekkers te proeven is het comfortabele Duparc Contemporary Suites, gelegen op loopafstand van het centrum van Turijn. Overnachten doe je in een ruim appartement met stijlvolle inrichting. Het appartement ligt nabij het groene Valentinopark en op loopafstand van het stadscentrum, maar je kunt ook een fiets huren bij de receptie als je deze mooie stad liever vanaf de pedalen bekijkt. Bezoek de replica van de beroemde Lijkwade van Turijn of het Egyptische Museo Egizio.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.