Dubbele Russische citytrip: Moskou & Sint-Petersburg

Rusland: Moskou & Sint-Petersburg

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Rode Plein, Moskou

Moskou

Sint-Petersburg

Route (c) map created by Travellerspoint

Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Moskou

Moskou

Moskou

Nachttrein

Sint-Petersburg

Sint-Petersburg

Citytel Oktyabrskaya - Sint-Petersburg

Citytel Oktyabrskaya - Sint-Petersburg

Citytel Oktyabrskaya - Sint-Petersburg

Sint-Petersburg

Nieuw en klassiek Rusland: Van stadsbrouwerijen tot de Hermitage

Rusland is een mysterieus land dat onmogelijk in één bezoek te begrijpen is - maar met deze rondreis kom je een heel eind. Je begint de reis in het intense en onvergelijkbare Moskou en je sluit de reis af in de voormalige, keizerlijke hoofdstad Sint-Petersburg. Tussen de twee steden slaap je in de nachttrein, een vertrouwde en populaire manier van reizen in dit land.

In Moskou overnacht je op grote hoogte in het Hotel Izmailovo. Dit hotel ligt in een parkachtige omgeving op zo’n 15 minuten van het centrum - met dank aan het uitstekende en vaak beeldschone metrostelsel van de Russische hoofdstad. Natuurlijk bezoek je het Rode Plein met het imposante Kremlin. Maar Moskou is meer: hier vind je ook hippe brouwerijen én de duurste warenhuizen van Europa.

Sint-Petersburg daarentegen heeft een heel andere sfeer. De keizerstad van Rusland is een mengsel van Italiaanse architectuur, Hollandse grachten en natuurlijk de prachtige Hermitage, een van de beroemdste musea ter wereld. De tweede stad van Rusland is echter ook hét centrum van hedendaagse kunst, met toonaangevende musea als Erarta, Novy Muzej en de Taiga-galerie.

Met drie nachten in elke stad heb je de tijd om dit alles uitgebreid te verkennen. Dit kun je in je eigen tempo doen, maar optioneel kies je voor de aanbieding waar alle privétransfers zijn inbegrepen. Kies je voor het standaard excursiepakket zit in zowel Moskou als Sint Petersburg een stadstour met privégids inbegrepen. Om het helemaal compleet te maken kun je dit met het uitgebreide excursiepakket uitbreiden met entreetickets voor het Kremlin en de Hermitage en een tour langs de bekende metrostations in Moskou.

Goed om te weten

Een upgrade naar een privé-slaapcoupé in de trein is mogelijk voor €59 per persoon. Je kunt hiervoor na de boeking contact opnemen met de touroperator.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.