Dorint Venusberg Bonn

Bonn, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Bonn

Comfort kamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Bonn

Bonn

Bonn

Idyllisch hotel in Rijnland

Uitgestrekte bossen en glooiende heuvels - en dat op slechts een paar kilometer van het historische stadscentrum van Bonn. Het sfeervolle hotel Dorint Venusberg is met zijn idyllische ligging ten zuiden van Bonn de ideale locatie om het Rijnland vanuit te ontdekken. Na een ontspannen ontbijt met uitzicht over het Zevengebergte kun je op pad: in minder dan 20 minuten bereik je de binnenstad van Bonn, en ook andere bezienswaardigheden als Slot Poppelsdorf en de dode vulkaan Drachenfels (“Drakenrots”) zijn eenvoudig te bereiken. Het historische woud Kottenforst waarin het hotel zich bevindt, was eeuwen geleden voorbehouden aan de koning; tegenwoordig kan ook jíj er naar hartenlust wandelen en fietsen.

Eenmaal weer terug in het hotel kun je in restaurant Basilico terecht voor een smakelijk diner in een ontspannen ambiance. Op de kaart staan gerechten uit de mediterrane keuken met een moderne twist; uiteraard gepaard met de beste lokale wijnen. Sluit de dag af met een drankje in de hotelbar of op het terras en geniet van de mooie omgeving.

Highlights

  • Drink je welkomstdrankje in de bar van het hotel
  • De charmante binnenstad van Bonn ontdekken en ‘s avonds dineren bij restaurant Basilico
  • Wandelen of fietsen door de bosrijke natuur van het Rijnland en het Zevengebergte

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.