Diamond Resort Naxos Taormina

Sicilië, Italië

Deluxe kamer

Isola Bella

Classic kamer

Taormina

Siciliaans resort in Giardini Naxos in de buurt van Taormina

Al tijdens het Romeinse Rijk was Taormina een trekpleister op Sicilië. Het eeuwenoude theater waar de stad bekend om is, heeft een magische uitstraling. Het decor van theaterstukken, die je daar nu nog steeds kunt bekijken, is het uitzinnige uitzicht over de Middellandse Zee en de vulkaan Etna. Wat verder ligt de volgende imposante ruïne: de vroegere Griekse stad Naxos. Ooit was Sicilië namelijk het middelpunt van de wereld, met roemrijke steden als Syracuse en florerende handel.

Maar niet alleen het vroegere Sicilië is een reden om in het vliegtuig te springen. Hedendaags Sicilië spreekt namelijk ook tot de verbeelding. En dan vooral die van je buik. Het aanbod aan pasta met kakelverse zeevruchten is overweldigend. Je verblijft in het luxe Hotel Diamond Naxos-Taormina, dat een uitstekend restaurant heeft. De chef-kok is vooral een specialist in fantastische desserts. In het uitgebreide wellnesscentrum van het hotel kom je 's avonds helemaal tot rust.

Goed om te weten
Het bijbehorende strand Diamond Beach is geopend t/m 30 september 2019.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.