Das Majestic Hotel & Spa

Riscone, Italië

Das Majestic Hotel & Spa

Alpienne kamer

Das Majestic Hotel & Spa

Das Majestic Hotel & Spa

Wellnesshotel in de Dolomieten

De frisse Alpenweide, de spectaculaire uitzichten en de zwoele zomeravonden zorgen voor een ongekend geluksmomentje! Tussen de groene bergen en het geklingel van koebellen staat het geliefde hotel Das Majestic waar de familie Feichter al jarenlang iedereen inpakt met de Zuid-Tiroolse charme. Je logeert in een stijlvolle kamer met warme kleuren en hoogwaardige stoffen en wordt ‘s ochtends goed verwend met een uitgebreid Alpen ontbijt. In het ruime wellness center geniet je niet alleen van een heerlijke massage of een ontspannend stoombad, maar ook van een meesterlijk uitzicht op de berg Kronplatz. Maak hier een sprookjesachtige wandeling door de eindeloze, ongerepte natuur en plof vervolgens neer op een zonnig terras voor een goed glas Zuid-Tiroolse wijn!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.