Das Bergparadies

Dorfgastein, Oostenrijk

Bergparadies kamer

Bergparadies kamer

Wonderschone natuur in Alpen

Dat de Oostenrijkse Alpen ook in de zomer een waar vakantieparadijs zijn bewijst Das Bergparadies. Omringd door lieflijke weilanden, ruige bergtoppen, rivieren en meren, biedt dit hotel Oostenrijkse gastvrijheid en luxe in een plek vol rust, ruimte en schoonheid.

Van Das Bergparadies loop je zo de natuur in, en het knusse dorpshart met gezellige restaurants en cafés is om de hoek. De sportieve mogelijkheden zijn oneindig en er is voor ieder wat wils. Wandel langs weiden, meren en rivieren of beklim de hoogste toppen, mountainbike over geitenpaadjes of fiets rustig over de Gasteinertal Radweg. Wat je ook doet; snuif de frisse berglucht in en laat je overweldigen door de omgeving. Vervolgens kom je bij in de nabijgelegen thermen en sluit je de avond af met Oostenrijks culinaire hoogtepunten.

Highlights

  • De heerlijkste kaas, schnaps en spek proeven tijdens de gratis aangeboden proeverijen
  • Er op uit trekken met een picknickmand en je lunch al pootjebadend in een bergmeer oppeuzelen
  • Elke ochtend wakker worden in deze ongelooflijke natuur die ongekende mogelijkheden biedt

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.