Kies een vertrekdatum
1 aanbieding

Onze zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen, voor en door reizigers

Als je kiest voor een cruisevakantie, kies je voor het beste van alle werelden!

Genieten van pure luxe op een prachtig schip, dagelijks wakker worden met een oogverblindend uitzicht op zee en ondertussen een prachtige route varen waar je de kans krijgt om de mooiste juweeltjes van de wereld te ontdekken. Hoewel je bij een cruise misschien denkt aan wat oudere echtparen die genieten van hun pensioen, is dat anno 2016 niet meer het geval. Steeds meer jonge mensen kiezen voor de prachtige ervaring die een cruisevakantie met zich meebrengt.

Faciliteiten op een cruiseschip
Welke route je ook kiest, één ding staat vast: het zal je aan niets ontbreken op een cruiseschip!
Terwijl je de horizon tegemoet vaart, zul je je geen moment vervelen. De meeste schepen beschikken over uitgebreide sportfaciliteiten waar je je niet alleen zelf in het zweet kunt werken maar ook bijvoorbeeld klasjes kunt volgen.

Bij ontspanning hoort uiteraard een zwembad, overdekt op of het dek. Zie je jezelf al baantjes trekken terwijl je tegelijkertijd wordt getrakteerd op eindeloze uitzichten? Je kunt jezelf ook in de watten leggen met een middagje wellness inclusief sauna’s, jacuzzi’s en massages. Na een aperitief in een van de bars wacht er een culinair diner op je. Dag in dag uit.

Ook ‘s avonds wordt er gezorgd voor entertainment. Dansshows, acrobaten, of misschien beproef jij wel je geluk in het casino? Het ene cruiseschip is nog luxer dan het ander, welke je ook kiest, je gaat je gegarandeerd vermaken!

Over twintig jaar ben je meer teleurgesteld over de dingen die je niet hebt gedaan, dan over de dingen die je wel hebt gedaan. Dus gooi de trossen los. Zeil weg van de veilige haven. Vang de wind in de zeilen. Verken. Droom. Ontdek.

– Mark Twain
Routes
Vele prachtige routes worden bevaren. Je kunt kiezen uit paradijselijke bestemmingen!
Vaar af naar wonderlijke Arabische wereld

Stap aan boord en ervaar eens hoe het is om de afstand via het water af te leggen, met prachtige vergezichten vanaf het dek en telkens een ander uitzicht! Ontdek bijvoorbeeld de Arabische wereld en kies voor een cruise vanaf Dubai. Bewonder de hypermoderne skylines en futuristische wolkenkrabbers in Abu Dabai en vervolg je cruise richting Oman waar je aanmeert in Khasab en Masqat.

De hoofdstad Masqat wordt ook wel de Parel van het Midden-Oosten genoemd. De witte stad met opvallend veel laagbouw, ademt veel historie en cultuur, maar tegelijkertijd ook een moderne kosmopolitische sfeer.

Het eindeloze natuurspektakel van Noord-Europa
Verbaas je over de overweldigende schoonheid van de natuur!
Zoek je het toch liever iets dichter bij huis? Kies dan voor de spectaculaire cruise vanaf Rotterdam richting de Noorse Fjorden!

Ga achterover zitten en geniet van een prachtige route langs fjorden, bergen en plaatsen als Eidfjord, Alesund, Geiranger en Bergen. Dit prachtige Noord-Europese land is niet voor niets een van de populairste vakantiebestemming voor cruisepassagiers. En inderdaad, de beste manier om van de prachtige natuurgebieden te genieten is vanaf het water!

Trotseer magische wandelroutes langs indrukwekkende watervallen en gletsjers en kruis schattige vissersdorpjes op houten palen, idyllische havens en prachtige rustige meren. Een memorabele cruise die je ooit in je leven gemaakt moet hebben!