Crown Hotel Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

Executive kamer

Executive kamer

Executive kamer

Geniet van Eindhoven vanuit een 4*-hotel

Het Brabantse Eindhoven heeft de afgelopen jaren een ware revolutie doorgemaakt. Met de oprichting van de eerste Design Academy van Nederland en de organisatie van de jaarlijkse Dutch Design Week zette Eindhoven zichzelf op de kaart als één van de belangrijkste designsteden van Europa.

Het luxe Crown Hotel Eindhoven ligt in het sfeervolle hart van Eindhoven, op slechts 200 meter lopen van het Centraal Station. De lichte, moderne inrichting combineert het bourgondische gevoel van de provincie met de creatieve, edgy flair van Eindhoven. Zo lees je bijvoorbeeld, geheel op z’n Brabants, iedere ochtend de ochtendkrant met een “vers bakske koffie” – niet vanuit je luie stoel, maar op z’n Eindhovens vanuit een creatie van een van de getalenteerde jonge ontwerpers die de stad rijk is.

Dankzij de centrale ligging van het hotel biedt het een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de stad. Binnen 10 minuten wandel je naar het eigenzinnige Van Abbe Museum of het historische DAF Museum, dat een indrukwekkend beeld schetst van de ontwikkeling van vracht- en personenwagens vanaf 1928. Verken daarnaast ook creatieve hotspot Strijp-S, waar oude kantoren en fabrieksgebouwen van Philips zijn omgetoverd tot moderne designbedrijven, restaurants en winkels. In oktober biedt dit creatieve complex onderdak aan de geliefde Dutch Design Week.

Highlights

  • Breng een bezoek aan de werkplaats van de wereldberoemde designer Piet Hein Eek
  • Duik de geschiedenis in tijdens een wandeling door het openluchtmuseum preHistorisch Dorp
  • Slenter over de markten van Strijp-S, het voormalige industriecomplex van Philips

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.