Clarion Collection Hotel Temperance

Malmö, Zweden

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Machtig mooi Malmö

Alleen al vanwege de fantastische inrichting is het Clarion Collection Hotel Temperance een bezoek waard. Zo zijn het restaurant en de bar twee oases van stijl met veel hout, bakstenen muren en gouden details. Voeg daar een lading planten en designerlampen aan toe en dan snap je waarom dit hotel zo geliefd is.

Niet in de laatste plaats vanwege de centrale ligging in de pittoreske binnenstad. Op slechts twee minuten loopafstand vind je namelijk het zestiende-eeuwse plein Lilla Torg, boordevol bruisende terrasjes. Södergatan, de belangrijkste winkelstraat van de stad, met lokale koffietentjes en trendy Scandinavische winkels, ligt op zo’n 300 meter van het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.