72 uur extra korting: Citytrip Moskou & St-Petersburg

Rusland: Moskou & Sint-Petersburg

Uniek

Alleen bij Secret Escapes

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Rode Plein, Moskou

Moskou

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Moskou

Moskou

Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Hotel Izmailova - Moskou

Moskou

Sint-Petersburg in de winter

Sint-Petersburg in de winter

Sint-Petersburg

Sint-Petersburg

Hotel Oktyabrskaya - Sint-Petersburg

Hotel Oktyabrskaya - Sint-Petersburg

Hotel Oktyabrskaya - Sint-Petersburg

Moskou in de winter

Deal 3-daagse: Van Moskou naar Sint-Petersburg, incl. ontbijt & vluchten

Start over 2 dagen 19 uur 1 min

Nu of nooit: Nieuw en klassiek Rusland

Dag 1: De gekozen luchthaven - Moskou, Rusland
Op de eerste dag vlieg je van Amsterdam of Brussel naar Moskou. Afhankelijk van welk aanbod je kiest, is hier een ontvangst op de luchthaven in Moskou en een privétransfer naar Hotel Izmailovo Gamma/Delta inbegrepen. Je verblijft drie nachten in Hotel Izmailovo Gamma/Delta, inclusief ontbijt.

Dag 2-3: Moskou
Bezoek deze twee dagen de hoogtepunten van de stad. Een aanrader is het Kremlin waar liefhebbers van musea de schatkamer kunnen bezoeken. Hier vind je onder andere de slee van Tsaar Katerina en vele andere schatten van de koninklijke familie.

Dag 4: Moskou - Sint-Petersburg

Koop snel de laatste souvenirs en reis dan met de hogesnelheidstrein naar de volgende bestemming, Sint-Petersburg. De treinrit duurt ongeveer 3,5 à 4 uur. Je vertrekt in de ochtend of middag en komt in de middag aan in Sint-Petersburg. Hier verblijf je 4 nachten in Hotel Oktiabrskaya, inclusief ontbijt.

Dag 5 t/m 7: Sint-Petersburg
Mits je niet voor de excursies kiest, dan kun je deze dagen op eigen houtje de stad ontdekken. Voor liefhebbers van dans is in de avond het Zwanenmeer in het Alexandrinsky Theater een aanrader.

Dag 8: Sint-Petersburg - De gekozen luchthaven

Afhankelijk van welk aanbod je kiest, ga je zelf naar de luchthaven of met een privétransfer. Je komt aan in Amsterdam of Brussel.

Deze reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten.

Excursies
Stadstour met gids in Moskou
Als je kiest voor de optie met een excursiepakket, word je op dag 2 door een gids ontvangen bij het hotel. De gids neemt je met de metro mee naar het centrum van Moskou. Je bezoekt onder andere het Rode Plein, het GUM en de Basilliuskathedraal.

Stadstour met gids in Sint-Petersburg
Als je kiest voor de optie met een excursiepakket dan doe je op dag 7 een stadstour in Sint-Petersburg. Je bezoekt onder andere de Kerk van de Verlosser op het Bloed en de Petrus-en-Paulusvesting. Een hoogtepunt is een bezoek aan de Hermitage.

Goed om te weten
Voor deze reis heb je een visum nodig en een paspoort dat na terugkomst nog minimaal 6 maanden geldig is. De touroperator kan je hier meer informatie over geven.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Pay £0 today?

We know booking a holiday is expensive, so we are working with this tour operator to offer maximum flexibility to you. You pay £0 today to book, and the tour operator will contact you within 48 hours to arrange for payments. They are likely to collect a deposit payment and then collect the balance closer to the time of your departure.

For more information, please click here to see our FAQ and Terms and Conditions.