City Resort Hotel Sittard

Sittard, Limburg, Nederland

Deluxe kamer

Sittard

Sittard

Volop genieten van wellness

Het historische centrum van Sittard, met zijn nauwe straatjes, oude kloosters en sfeervolle marktplein vol cafés, nodigt uit tot heerlijk slenteren. Vanuit City Resort Hotel Sittard wandel je hier zo naartoe. Op nog geen dertig kilometer ligt de bourgondische parel Maastricht en in de omgeving vind je het mooie Kasteel Hoensbroek, de grotten van Valkenburg, heuvelachtige parken en groene recreatiegebieden waar het goed fietsen en wandelen is.

City Resort Hotel Sittard, om de hoek van het Fortuna Sittard Stadion, is een hypermodern hotel dat van alle gemakken is voorzien; het ruime sportcentrum Fitland is 24 uur per dag open en biedt groepslessen en een speciale spinningruimte. Een overdekte loopbrug leidt je naar het moderne Wellness Sittard, waar je urenlang kunt ontspannen in de verschillende baden en sauna’s. De wellness is optioneel en je kunt een kamer met of zonder wellnesstoegang boeken. Geen zin om daarna de deur nog uit te gaan? City Resort Hotel Sittard beschikt over een goed restaurant, Medals, waar je uitgebreid kunt tafelen. Geef de avond vervolgens een competitief tintje in het super-de-luxe bowlingcentrum van het hotel.

Highlights

  • Verken de nauwe straatjes en het gezellige marktplein van Sittard
  • Ontspan in het moderne wellnessresort in het hotel
  • Ga er een dagje op uit richting het levendige Maastricht

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.